• Chicita

    Hjälp mig fria till sambon!

    Skattjakt som slutar hos guldsmeden - där du plockar upp din ring och typ säger "jag har redan skaffat min, vad vill du ha för någon" :) 

  • Chicita
    Tarsida skrev 2014-06-12 10:14:21 följande:
    Ja, det var ett smart förslag.

    Att guldsmeden är med på noterna är inga problem, de vet redan att hans ring kommer beställas i efterhand och jag har ungefär två veckor på mig att planera spektaklet ;). 

    Jag tror dock att sambon kommer gråta en skvätt och vet inte om han är så bekväm i att göra det utanför guldsmeden. Men kanske kan jag anordna en skattjakt till frukosten och fria, och sen åka in direkt till guldsmeden och fixa hans ring?

    Det funkar nog lika bra det :) 


    Jag tänkte mer på en jakt som för er över typ hela stan, med ett mål som blir väldigt tydligt till slut.


    Men om du skulle kunna göra en skattjakt som tar er genom stan, via lite olika butiker och i varje butik ska han köpa en viss sak och då får han nästa ledtråd (lättast är att han får gå in och handla det och när han kommer ut så får han nästa ledtråd av dig. Men roligare om du kan involvera butikerna så att dom ger honom ledtråden där)


    När ni är klara så har ni en korg / kylväska full med gottigheter och så slår ni er ner i någon park och har picknick och där kan du också fria :) 

  • Chicita
    Tarsida skrev 2014-06-12 10:37:49 följande:
    Åh, det låter ju som att det kunde bli jätteroligt :D! Ska verkligen ta en allvarlig funderare och se om det skulle fungera på ett smidigt sätt. 

    I sommar kommer vi bo på landet så vi måste ta bilen in till stan. Eventuellt skulle jag kunna ordna en skattjakt i skogen eller liknande och involvera familj och vänner i bygden.

    Ja det går ju att förbereda lite extra då, och kanske bara ledtrådar som leder honom från plats till plats och där han till slut hittar dig och en korg med picknickgott på en filt i er egen trädgård eller på ett annat lämpligt ställe :) 
    Teoretiskt går det ju att göra det på hur många sätt som helst. 


    Spöregnar det den dagen så kanske du kan ha en plan B med lappar gömda i huset som alternativ ;) 

  • Chicita

    Grattis :)


    Det spelar väl ingen roll vilka råd du valde / inte valde. Utan huvudsaken är att du friade och att han sa ja :) 

Svar på tråden Hjälp mig fria till sambon!