• Ninisen

    Vad gör du med dina glasögon?

    Jag kör med linser den dagen, skulle det krångla framåt kvällen byter jag till glasögonen. Om dina glasögon är dem som du har på dig på bilden tycker jag inte att du behöver oroa dig för att de är stora och svarta! Du är verkligen hur snygg som helst i dem. Vad det gäller make-upen, så är make-up artister vana vid personer med glasögon och anpassar make-upen efter det. Vet att de har möjlighet att få ögat att verka större/mindre beroende på vad som behövs i varje fall. 
    Min svågers kusin hade knallröda, stora bågar när hon var brudnäbb åt min syster och honom 1989, så på de kommande 25 åren kommer dina bågar att både vara "ute" och hyper trendiga......

  • Ninisen

    Jag går och hoppas på att drabbas av grå starr Min pappa drabbades av det och eftersom läkaren ansåg att hans synfel var handikappande så fick han korrigerande linser insatta när de bytte på honom. Han hade iofs -18 på sitt "bästa" öga. Jag kontaktade ett företag för operation men eftersom de inte ansåg att mitt synfel var stabilt (börjar gå från närsynt åt andra hållet) så föreslog de att jag skulle vänta.
    För pappas del var opertionerna en gudagåva. För första gången på 60 år kan han se utan att använda glasögon eller linser. Tänk vilket mirakel egentligen, från att knappt ha ledsyn utan hjälpmedel till att kunna se utan probelm!

Svar på tråden Vad gör du med dina glasögon?