• augusti

    hjälp med färg och dekoration av runda bord

    Har varit på besök i den lokal vi ska ha festen. Det är en båt och väggarba är vita med typ marinblå markiser över fönsterna och trägolv.
    Min kille vill då ha marint tema. Jag tycker dock det inte är snyggt för bröllop. Vill mer ha det pastelligt.
    Men är det någon som är bra på färger som kan tipsa om något sätt att kombinera marinblå och pastell, är rätt öppen för vilken pastell som helst just nu.

    En annan grej är att vi ska ha runda bord. Något tips på snygg bords dekoration för runda bord?

  • Svar på tråden hjälp med färg och dekoration av runda bord
  • augusti
    Alyllyra skrev 2014-04-16 11:52:11 följande:

    Marinblå och mint:


    Det där var ju inte så tokigt! Ska kolla närmre

    Just det där med snäckor o sånt gillar jag inte alls till bröllop, och det där med knutar och allt känns inte heller som "mitt" bröllop, då jag inte egentligen har någon personlig anknytning till båtliv eller sånt. Sen är jag så fantasilös att jag inte kan komma på hur man kan matcha marint med annat, men det kanske är som någon sa, något som man kan matcha som man matchar svart. med typ allt.

    Dukarna och servetterna är i vitt linne iaf och stolsöverdragen, så mkt vet jag, kan man ha typ marint, vitt och, mint? Blir det snyggt? eller marint, vitt och champagne? Kanske snyggare? 

    Juste, det där med runda bord, någon som har haft det och kan visa bild?
    Ja, att hålla dekorationerna låga så alla kan se varandra är ju praktiskt. Tror det blir ca 6 pers per bord. tänk om det fanns något program där man kunde testa bordsdekorationer med alla möjliga olika kombinationer.....
  • augusti

    Ni har helt rätt! Behöver ju inte slänga upp båtar o fyrar, det är lite det jag var så "rädd" för att göra, då min fantasi liksom tar slut där... haha
    Bra idéer ni har, ska låta marina färgen vara med lite vid sidan av bara för att matcha det som redan finns på båten som är i den färgen, men fokusera på champagne och mint!

    åh, ni är så duktiga ni tjejer :) tack för hjälpen! Nu hoppas jag bara att fästmannen gillar idén också då han var inne på fyrar och båtar...suck..

Svar på tråden hjälp med färg och dekoration av runda bord