• Tagg889

    Hur vanligt är det?

    Hej. Jag sitter o funderar över hur min vigselring skall se ut. Jag älskar ringar med en stor sten i mitten och många små på sidan. Dock har jag inte råd med en sådan ring med diamanter i och måste därför välje en ring med cubic zirkon i.
    Det jag undrar nu är hur vanligt det är med  cubic zirkon i sin vigselring?
    Jag är en sådan person som bryr mig ganska mycket om vad andra tycker (tyvärr), och därför är  jag osäker på om jag kan ha en ring med oäkta stenar i eller inte? Folk kommer ju att fråga om det är äkta och svarar man då?
    Tacksam för mycket svar från er. Jag behöver verkligen hjälp att bestämma mig.....

  • Svar på tråden Hur vanligt är det?
  • Tagg889

    Tusen tack för alla inläggen! Det hjälper mig verkligen i mitt val. Odag var jag inne i en guldsmeds affär för 4 gången o tittade på ringar. Min budjet ligger på ca.5000 o dom har dessutom 25% rea just nu. Så nu lutar det alltså åt dessa två ringarna som båda är med riktigadiamanter. Vad tycker ni?

  • Tagg889

    Nehe nu lyckades jag ju såklart inte ladda upp nån bild. Fixar detta imorgon så ni får se ringarna.

  • Tagg889

    Här är dom ringarna det står emellan. Vilken tycker ni skulle passa bäst till en slät  silver ring?

  • Tagg889

    Tack för alla svar.

    Jag har valt min vigselring nu o den är i vitguld o den har små stenar på sidorna och en stor i mitten. Stenarna är i cubic zirkon. Jag kommer att byta ut den stora stenen på vår ettårsdag till en ädelsten för tyvärr har jag inte råd med så stor diamant.

    Jag velade länge fram o tillbaka men det slutade alltid med att jag tittade på denna ring så det fick bli den. Det känns helt rätt nu även om det inte är riktiga diamanter.

Svar på tråden Hur vanligt är det?