• Linnen

    Hur friade din man/du?

    Min sambo friade på tolvslaget till min födelsedag förra året. Visste att han hade planerat någon form av överraskning men kunde inte alls tro att han skulle fria då vi båda har varit helt emot att gifta oss. 

    Så när klockan slagit tolv så frågar han om jag vill ha min present nu och så gick han in i klädkammaren och gjorde något. Sedan bad han mig att skicka ett sms till honom. Och då lät det precis som en TARDIS (tidsmaskinen i Doctor Who, en brittisk tv-serie för er som inte vet) från klädkammaren. Sen gick han in och hämtade en liten ask som såg precis ut som en TARDIS och i det låg det ett infinity-armband. Sen frågade jag vart han fått asken ifrån, för den var helt klart det bästa med allt. Är man en nörd så är man :) 

    Han började iaf berätta om hur han mailat med någon i USA och sagt att han ville ha en sån ask för att han skulle fria tills in flickvän. Sen friade han till mig och sa att jag skulle få välja ring själv men han ville att jag skulle få nåt så länge tills vi hittat ringar, därav armbandet :) För det kommer vara vi för evigt

Svar på tråden Hur friade din man/du?