Inlägg från: VinterBrud2015 |Visa alla inlägg
  • VinterBrud2015

    Visa din förlovningsring!

    Här är min förlovningring! Den är i rött guld med en 0,34 ct diamant, ursäkta de suddiga bilderna. Inte bestämt vad jag ska matcha den med för vigselring än men tror att det lutar åt en alliansring, antingen i rött eller vitt guld. 


  • VinterBrud2015
    jessi85 skrev 2014-03-05 10:43:16 följande:
    VinterBrud2015 älskar fattningen till diamanten! Crazy cat lady som jag är så påminner det mig lite om kattöron :) Om jag inte redan hade en förlovningsring så skulle jag absolut velat ha en som liknar din, får jag fråga vart den är ifrån?
    Tack! Jag är också väldigt förtjust i fattningen, tycker det är fint när man kan se stenen från sidan. Hehe det där med kattöronen hade jag inte tänkt på förut men när du säger det så absolut! :) Jag blev lite kär i att fattningen också ser ut som ett M för det är första bokstaven i min blivandes namn Drömmer
    Modellen är usprungligen från Rivoir men jag ville ha en lite bredare variant och det gick inte att beställa från Rivoir så då gjorde guldsmeden på Wilhelm Petterson, där jag hade tittat på ringen, den till mig istället.
  • VinterBrud2015
    jessi85 skrev 2014-03-05 11:10:30 följande:
    Min blivandes namn börjar också på M, kanske borde jag tänkt på det istället för kattöron haha! Där ser man vad jag prioriterar ;)

    Jättesnygg är den, bra val! 
    Haha va roligt! men nu kommer jag också tänka på kattöron framöver Flört

    Tack! Skrattande ska bli spännande att se hur dina nya ringar blir!
  • VinterBrud2015
    Innuendo skrev 2014-03-11 17:01:34 följande:
    Den är verkligen fin, lite ovanlig va? Ser ut som kattöron! Glad (Ja, jag är kattentusiast.)
    Hehe kul att det är fler som fick kattassociationer! Vet inte om du såg det men jessi85 skrev precis samma tidigare :)
    Och ja jag tror den är ganska ovanlig. De jag har sett som visar upp stenen på samma sätt är fattningen mer formad som ett V än som ett M om du förstår hur jag menar :) 
Svar på tråden Visa din förlovningsring!