Inlägg från: Nyfiken gul , nu fru |Visa alla inlägg
  • Nyfiken gul , nu fru

    Jag vet att han har varit otrogen...

    har ni samma syn på otrohet och flirt?

    Ett flyktigt ord, en komplimang, en strykning över kinden, lite flirtiga o smailiga sms/mail - kan ju aboslut uppfattas som ren otrohet om man har en väldigt låg gräns för den sortens beteende.

    Medans andra har hög tröskel och inte ser otrohet förrän man verkligen ligger med varandra.

    HAN kanske tolkar allt detta som oskyldigt och kanske helt ärligt är oförstående till din reaktion och inte riktigt vet hur han ska tycka o tänka kring allt och går i försvar när du tar upp det till diskussion. Medans du tolkar det som att han i princip har gått i säng med en tjej.

    om han inte är svartsjuk av sig så kan det ju vara så att han är social o trevlig med nya bekantskaper, han tycker kanske nån är spännande o rolig och inte alls tänker termer i otrohet. Medans du gör kopplingen.

    Så frågan är ju hur ni ser på hela fenomenet och hur dom tankarna har gått medans tiden i ert förhållande har gått.  Kan han möjligen försöka tänja gränser ?

    Jag säger inte att det ursäktar hans märkliga beteende, men det kan vara något av en förklaring till hur saker o ting har blivit.  Han har dragits med i något som gick för långt och han inser kanske inte ens det själv. 

  • Nyfiken gul , nu fru
    Emem skrev 2014-04-12 02:47:55 följande:

    Uppdatering:

    Vi gjorde slut. Jag orkade inte mer. Inte han heller. Men sedan har allt ändå blivit en enda stor gröt.. Jag har tagit dumma beslut. Jag är kär igen. I en ny kille som mest troligt inte bryr sig om mig ett dugg. Eller jag vet inte... Och nu vill mitt ex ha tillbaka mig när han fick reda på detta. 

    Jag vet inte vad jag ska göra... Fråga om ni vill veta mer.


    Mitt råd - du ska inte ha någon av dom!

    Du är sårad och besviken efter din kille och du är nu kär i nån av ren tröst helt enkelt.  Du är kär i en kille du inte kan få fr att det är tryggt och bekvämt, du behöver inte ta några beslut , det är liksom redan avgjort. 

    Ditt ex har fått upp ögonen för att andra killar är intressanta för dig och att andra killar faktiskt vill ha dig.  Han inser att du har något. Men försent.

    GÅ ALDRIG TILLBAKA! 

    Satsa på att må bra i första hand, det är det viktigaste av allt.
Svar på tråden Jag vet att han har varit otrogen...