Inlägg från: Anonym (;)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (;))

    Solitär på 0.60 ct, litet?

    Har köpt ringarna nu och det blev en solitärring, med stenar även på sidorna. Mittsten på 0.60 ct och sidostenar på 0.40 ct så totalt 1.00 ct på vigselringen. Som förlovningsring har jag en alliansring på 0.30 ct. Min fästman tycker jag kommer ha en "fjuttig" ring och tycker jag skulle tagit en Mittsten på upp mot 1 ct. Har han rätt? Har jag valt för "enkla" ringar? Personligen tycker jag nämligen att de är minst sagt "tillräckliga".

  • Svar på tråden Solitär på 0.60 ct, litet?
  • Anonym (;))

    Fast vigselringen består av: 20 stycken ( 10 på vardera sida) diamanter på totalt 0.40 ct och i mitten sitter en större på 0.60 ct. Totalt: 1.00 ct, men antar att man inte säger att ringen är på 1 ct då själva mittstenen bara är på 0.60 ct och de andra är massa små. Jag har väldigt små fingrar/händer

  • Anonym (;))

    Ringarna är levererade och oj oj oj va nöjd jag blev :) Inte alls för litet eller stort utan alldeles perfekt storlek för mina händer. 

    I landsproblem - Nej jag skrev inte tråden för att skryta. Hade det vart fallet så hade nog denna tråden inte existerat givet att jag ju valt en mindre diamant  än vad jag kunde gjort ;)  så nu slipper du spekulera vidare om det :) 

     

Svar på tråden Solitär på 0.60 ct, litet?