Inlägg från: Nikita |Visa alla inlägg
  • Nikita

    Drop in-bröllop på Skansen.

    Vad kul att det är fler här som kommer att gifta sig på Skansen 14 juni!
    Vår plan för dagen är att vi och våra gäster (sammanlagt 12 pers) övernattar på Hasselbacken och äter gemesam frukost där för att sedan bege oss till Skansen. Dit tar vi med oss filtar, bubbel, jordgubbar, kaffe och tårta. Så småningsom sedan tar vi djurgårdsfärjan till Slussen och vidare till Fjäderholmarna där vi bokat bord för middagen. Jag har en känsla av att jag kommer att följa SMHIs prognoser oftare än vad som är rimligt när det närmar sig och har lite svårt att få till tid att få håret fixat men i övrigt känns det lugnt och som ett bröllop helt i vår stil.

  • Nikita

    Jag tänker att anything goes och hoppas få se såväl skinnvästar och jeans som prinsessklänningar med rubbet :) Själv planerar jag att ha en knälång vit klänning i "grov" spets, guldiga sandaletter och en bukett liljekonvaljer.

  • Nikita

    Om tre veckor är det dags! Jag är oerhört förväntansfull men i övrigt oväntat lugn. Det kommer bli borgerlig vigsel för vår del också. Dels har båda gått ur svenska kyrkan, dels passar den borgerliga ceremonin oss perfekt med fokus på kärlek, respekt, tillit och gemenskap. Dock är jag lite besviken att ingen musik ingår i ceremonin så jag håller som bäst på att bygga spellistor för före och efter vigseln med låtar som varit/är viktiga för oss och som vi gärna vill ha med på vår bröllopsdag.

  • Nikita

    Ja, om två dagar smäller det. Overkligt. Att Melodikrysset kommer sända live från Skansen på lördag blev en glad överraskning för vår del då vi annars ändå hade tänkt samla familjerna på hotellet och lösa det där då det varit vår lördagstradition sedan vi träffades. Men nu blir det tidig morgon istället så jag får minimera hår och sminkfix, men det får funka. Just nu är jag mest nervös över att glömma något viktigt när vi stressar iväg till Stockholm efter jobbet idag, men tänker att så länge hindersprövningen och körkorten är med så blir vi i alla fall gifta ????. Jag får passa på att önska er här inne en fantastisk dag på alla sätt! Vi kan kanske höras igen efter helgen?

  • Nikita

    Vi hade en fantastisk dag. Vi och våra familjer övernattade på Hasselbacken, åt gemensam frukost. Sedan gick de andra för att ta platser till Melodikrysset medan vi ställde oss i kö för att få vår nummerlapp. Vi var där 9:40 och fick nr 86. Efter två timmars Melodikryss kom vi bort till gräsplanen där vigslarna sker. vi fick ställa oss dorekt i kön då vårt nummer redan passerat och blev vigda efter kanske tio minuters väntan. Sedan blev det bubbel och kaffe och tårta på en filt bland alla andra brudpar och deras gäster innan vi drog oss mot färjan och Fjäderholmarna där alla fick tid att promenera runt och koppla av innan middagen på Rökeriet. Det blev en helt fantastisk dag:spontan, avslappnad och stämningsfulll, precis som vi hade hoppats.

Svar på tråden Drop in-bröllop på Skansen.