Inlägg från: Isasa |Visa alla inlägg
  • Isasa

    Drop in-bröllop på Skansen.

    Vi har oxå bestämt oss för drop in på Skansen! Hur tänkte ni lägga upp eran dag? Vi har tre barn så vi ska bjuda med m2bs föräldrar och hoppas att de vill bara lite barnvakt på kvällen/natten så vi kan få lite egentid och fira på. Picknick på Skansen efter vigseln tänkte vi oxå :) längtar en himla massa!!

  • Isasa

    Tror det stod på Skansens sida att de kan bistå med vittnen. Vi kommer ha hans föräldrar med o ett gäng vänner. Sammanlagt blir vi ca 14 personer (med oss inräknade, med våra tre barn). Allt jag hoppas på nu är INTE regn! Annars känns allt bra. Lite halvnervös dock :)

  • Isasa

    Vi kommer nog oxå följa väderrapporteringen maniskt när det börjar närma sig. Vad ska ni brudar ha på er? Jag ska ha en vit knälång klänning (ej spets), men den är väldigt "stilren", undrar om den känns lite för "tjusig" för ett utomhusbröllop? Kanske borde ha valt något mer somrigt? Vita pumps... Hur svårt blir det att gå runt med pumps på Skansen? Jag har aldrig varit där nämligen..

  • Isasa

    Tack för svaret. Jag har köpt vita pumps med rätt bred klack. Jag tar med ett par extra och byter med om det blir besvärligt. Längtar en himla massa och önskar innerligt att det inte regnar eller blåser storm!!

  • Isasa

    Sambons ring klar. Min inlämnad för gravyr och putsning... Börjar bli lite nervös nu

  • Isasa

    Min sambo tar lite väl lätt på denna vigsel ;) Igår när jag frågade vad han tänkte om brudbukettens varande eller icke varande (själv tycker jag den är vacker, men i just vårat fall väldig onödig) då slänger han ur sig att han nog tycker att barnas nya kläder (som vi inte köpt än) oxå kan kännas onödig eftersom allt är över så fort, när han såg min protesterande blick skyndade han med att tillägga: "fast de kläderna kan de ju ha fler ggr förstås". Pojkarna ska bara ha vita skjortor och svarta byxor/shorts beroende på väder, så det är ju ändå inga påkostade kostymer eller liknande vi talar om här. Jag tänkte att dottern skulle få ha "ansvaret" över asken med ringarna i. Hon är snart 11 och tycker det är roligt att få vara delaktig. Eftersom det ju inte blir tal om någon näbbukett så tyckte jag det passade bra med ringasken istället. Har ni barn?

  • Isasa

    Vi bor i Karlstad så vi åkte till Sthlm redan på fredagen och sov på hotell. Vi mötte upp vårat sällskap kl 13 utanför Skansen. Det var jättemycket folk! Brudpar i brudklänning och kostym till brudpar i jeans och T-shirt, salig blandning! Vi intog lite picknick först, kallskuret och potatissallad. Sedan var det ganska lång väntan så vi blev väl vigda runt ca 15-15.30 tiden. Vi gifte oss borgerligt liksom de flesta andra. Kanske därför det tog sån tid? Läste att av 463 brudpar så var det bara 81 som valde kyrklig vigsel. Efter vigseln blev vi fotograferade av den fotograf som fanns på plats och sedan valde vi en sång som solisten sjöng för oss i sångtältet... Då kom det en och annan tår Sedan skålade vi med vårat sällskap och åt lite jordgubbar och drack champagne. Det var verkligen jättemysigt! Barnen fick gå lite och titta på djuren efteråt, sedan åkte vi tillbaka till vårat hotell och åt middag med mina svärföräldrar. Sedan tog vi en drink i hotellbaren med våra vänner som varit med oss under dagen och sedan drog vi oss tillbaka i våran fina svit Jag är jättenöjd med dagen, allt kändes så avslappnat och fint. Det blåste lite kyligt med solen sken och inget regn!! Det var en fantastisk dag!

Svar på tråden Drop in-bröllop på Skansen.