Inlägg från: Tingeling89 |Visa alla inlägg
  • Tingeling89

    Drop in-bröllop på Skansen.

    BaraSofie skrev 2014-05-06 08:52:39 följande:

    Jag o min sambo har bestämt oss för att gifta oss på Skansen. Hoppas på en kanon fin dag ! Men du skriver att du tog med vänner som vittnen. Det är inget måste va?.. För vi tänkte endast ta med barnen


    Det är nog inget större problem. vanligtvis kan de som hjälper till ställa upp som vittnen om det behövs. :)
  • Tingeling89

    Måste säga att det är kul att se att det är fler än jag som har detta lite som en plan B. Min m2b och jag träffades också på Skansen och om bröllopet inte blir som jag vill så blir det nog en promenad dit nästa år för oss också haha.

  • Tingeling89
    Isasa skrev 2014-05-14 13:39:00 följande:

    Vita pumps... Hur svårt blir det att gå runt med pumps på Skansen? Jag har aldrig varit där nämligen..


    Jag skulle ta med extraskor. Skansen är bara massa grus och gropar tyvärr. Inte att rekommenderat smala eller höga klackar. men du kan alltid ha dem under själva vigseln och på lite bilder :)
  • Tingeling89
    luttelin skrev 2015-05-04 19:26:09 följande:

    Nu lyfter jag upp en gammal tråd, men är lite fundersam kring de erbjudanden som finns på Skansen denna dag. På evenemang.se står det följande: Make-up-artist och nagelstylist finns på plats och kan kostnadsfritt fixa sminket, naglarna och enklare håruppsättningar.

    Stämmer det att dessa personer utför make up osv. helt kostnadsfritt? Och hur är i så fall kvalitén och väntetider? Jag har bokat hår och make tidig morgon denna dag, men då vi har c:a 2 timmars restid har jag verkligen velat kring hur jag ska göra då jag funderar på hur allt ser ut efter två timmar i bil. Att leta make up-artist i Sthlm känns inte som ett alternativ då vi inte vill "virra runt" och leta rätt på adress samt att det blir lång väntetid för barnen...

    Så, ngn som har erfarenheter från make up-artisterna osv. från Skansen?


    Jag måste hålla med weddinghelena. Det brukar vara tok mycket folk på dessa(har jobbat på skansen tidigare). Det är mycket professionellt vid cermonidelen men det lär vara lång kö till det mesta. Lycka till förresten!
Svar på tråden Drop in-bröllop på Skansen.