Inlägg från: Aniara4 |Visa alla inlägg
  • Aniara4

    Han vill baka in sina skulder i vårat hus...

    Anonym (tt) skrev 2014-01-20 07:11:55 följande:
    Har ni mycket stort huslån, på ngn miljon eller några hundra tusen?
    Förlåt, men du bor inte i Stockholm va? Obestämd Hitta hus för en miljon vore en dröm... här är det svårt att hitta något alls under 5.

    TS, jag kan inte hjälpa dig med juridiken, men var väldigt, väldigt försiktig nu och ta reda på så mycket du kan om vad som gäller. Personligen skulle jag tveka att gifta mig (eller ens bo ihop) med någon som både lånar på huset OCH tar blancolån för osäkra investeringar - oavsett hur bra hans pappa sa att det var.

    Min man har gjort en investering i ett företag med rätt osäker framtid, det är något han verkligen ville ge ett försök, OCH han investerade pengar han redan hade, och kunde leva med att i värsta fall förlora. Jag var inte helt nöjd med det heller, jag tyckte det var ok att han höll på med sin grej så länge det inte kom till att lägga in egna pengar (annars har de mestadels haft anslag och investeringar från andra håll), men hade han fått för sig att låna till det - no way José. Nu är jag mindre riskbenägen än de flesta och har hellre en fågel i handen än tio på börsen, typ, men någon som skuldsätter sig bortom vad den är rimligt säker på att kunna klara av - nej, det skulle vara extremt avtändande för mig.
Svar på tråden Han vill baka in sina skulder i vårat hus...