• Forumvärd

    Har du något tips på hur vi skulle kunna förbättra BT?

    Hej hej!

    Har du något tips på hur vi skulle kunna förbättra BT?
    Vad är det som du saknar här?
    Vilka aktiviteter och tävlingar tycker du är roliga?
    Ingen idé eller förslag är dumt utan kör på!

    Låt oss "brain-storma"! Glad

  • Svar på tråden Har du något tips på hur vi skulle kunna förbättra BT?
  • marolo
    Aline83 skrev 2014-01-17 13:33:59 följande:
    Sökfunktionen är att skämt, den funkar ALDRIG me mig??? Och en annan jätteviktig sak är biluppladdningen??? Den juh ett skämt? D e 2014...
    antagligen så använder du fel webbläsare testa firefox eller chrome så ska det inte vara något problem :=)
  • marolo
    Kalaspinglan skrev 2014-01-17 13:34:49 följande:
    Jo men t.ex. vissa företag tillåter inga andra webbläsare än Explorer, och då har man ju inget annat val än att använda den (om man t.ex. hemma använder en laptop som tillhör arbetsgivaren).
    jaha jag var faktiskt inte medveten om att en arbetsgivare kunde göra det, men det borde inte vara ett jättesvårt problem att anpassa till internet explorer heller, Flört 
  • filibustern
    Forumvärd skrev 2014-01-17 13:03:25 följande:
    När det gäller tävlingar?
    Jag är ju en sådan där som fixar bl.a. tävlingar här på sajten. Skrattande
    Vad tycker ni om det?
    Vilka typer av tävlingar skulle ni vilja se?
    Är ni med och tävlar?
    jag gillar tävlingar, bildtävlingar(bästa blombild, skor, djur, intressen etc) kanske en dikttävling? kanske en tävling om roligaste citat från sambo/man/fru? 
    och så kanske om medlemmarna kan få rösta i någon tävling? (t.ex dikt) :) man har en deadline  på hur länge man får möjlighet att lägga upp sitt bidrag, sen får medlemmarna rösta i ett x antal dagar. 

    jag tävlar om det är ett pris jag är intresserad av :P  

    ett tips vore ju presentkort på nätbutiker, har inte sett så mycket sånna priser. och nätbutiker kan ju alla beställa från :) och då kanske, scrapbookingsidor,  tygsidor, bodystore, adlibris för att ta några exempel :) 
  • Emelie87

    En förbättring vore om man kunde förhandsgranska sitt inlägg och godkänna innan det postas. Använder man "fel" webbläsare kommer ju inte bilder och annat med som det ska, men det vet man inte innan man postar. Så slipper vi alla "Titta på min fina klänning!" "Oj, bilden kom inte med!" "(tomt inlägg)" "Verkar inte fungera =("

  • cata86

    1. Bättre sökfunktion, t.ex. så att allt som innehåller det ord man söker kommer upp

    2. Ladda upp bilder funkar väldigt dåligt! Har aldrig fått upp en bild även om jag prövat flera gånger med olika webbläsare och datorer. 

     

  • Ekorren

    Bättre kompatibilitet med mobiler och surfplattor vill jag se. Har både iphone och ipad och det går inte att göra radbrytningar, lägga upp bilder, "redigera" text (tex göra den kursiv eller fet) m.m. Har påtalat detta i flera års tid (sedan 2011) och inget händer fast jag får svar att det ska tas tag i direkt. En app kan ju annars vara en ide, då de brukar funka liiiite bättre.

  • Maria93

    Jag hade gärna sett en mobilversion av sidan eller eventuellt en app, och då inte en app till endast iphone!

  • meandmylove

    Instämmer med alla som skrivit! Radbrytningen är katastrof. Tråkigt att inte kunna lägga upp bilder och en app hade varit fantastiskt. Tack.

  • Trattkantarellen

    Håller med ovanstående, de har fått med det mesta nu tycker jag.
    Bättre sökfunktion, redigeringsmöjlighet för inlägg, bättre anpassning för mobiler, vill bara påpeka att det inte bara finns Iphones, utan även Android, så om man fixar en app etc är det bra att tänka på bägge. 

  • Tessa

    Ett tips för er är att titta lite på andra forum och hur de är uppbyggda.

    Ett av sveriges största forum Flashback ( www.flashback.org/ ) är ett bra exempel på ett lättöverskådligt och tydligt forum med olika kategorier.

    De har en väldigt enkel och fungerande sökfunktion där man söker på ett ord och väljer "Visa Ämnen" eller "Visa Inlägg".

    Trots dess rykte om speciella typer som florerar där och information om hur man kan komponera sprängämnen så är det duktiga moderatorer som ständigt jobbar på att hålla borta spam, kränkningar och dylikt. De ser till att personer som inte följer reglerna blir avstängda från forumet en viss tid.

    Jag gillar även hur de lagt upp reklamen, det är banners och annonser, men de flyter fint ihop med resten av layoten på forumet.

    Tycker det finns vissa överflödiga inslag på BT - t.ex. "Hitta lokala företag". Det finns inte ett speciellt stort utbud av företag och det känns inte som att det uppdaterats på många år. 

    Jag gillar när sidorna känns behagliga för ögat, när layouten är clean och det är genomgående samma typsnitt (här känns det som att det blandas lite hej vilt i vissa hörn av BT).
     
    Det är väldigt mycket av samma sak på samma sidor. Ni har register A-Ö plus flikarna högst upp etc... Lite för plottrigt. Less is more när det kommer till layout! Glad 


    Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
Svar på tråden Har du något tips på hur vi skulle kunna förbättra BT?