• Tessa

    Har du något tips på hur vi skulle kunna förbättra BT?

    Ett tips för er är att titta lite på andra forum och hur de är uppbyggda.

    Ett av sveriges största forum Flashback ( www.flashback.org/ ) är ett bra exempel på ett lättöverskådligt och tydligt forum med olika kategorier.

    De har en väldigt enkel och fungerande sökfunktion där man söker på ett ord och väljer "Visa Ämnen" eller "Visa Inlägg".

    Trots dess rykte om speciella typer som florerar där och information om hur man kan komponera sprängämnen så är det duktiga moderatorer som ständigt jobbar på att hålla borta spam, kränkningar och dylikt. De ser till att personer som inte följer reglerna blir avstängda från forumet en viss tid.

    Jag gillar även hur de lagt upp reklamen, det är banners och annonser, men de flyter fint ihop med resten av layoten på forumet.

    Tycker det finns vissa överflödiga inslag på BT - t.ex. "Hitta lokala företag". Det finns inte ett speciellt stort utbud av företag och det känns inte som att det uppdaterats på många år. 

    Jag gillar när sidorna känns behagliga för ögat, när layouten är clean och det är genomgående samma typsnitt (här känns det som att det blandas lite hej vilt i vissa hörn av BT).
     
    Det är väldigt mycket av samma sak på samma sidor. Ni har register A-Ö plus flikarna högst upp etc... Lite för plottrigt. Less is more när det kommer till layout! Glad 


    Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
  • Tessa

    En bra funktion skulle vara en knapp med "Till toppen av sidan" då man kanske skrollat igenom en tråd och befinner sig längst ner och vill gå tillbaka till forumets startsida eller liknande. Då ska man skrolla upp hela vägen igen. Mindre skrollande åt folket! Flört


    Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
Svar på tråden Har du något tips på hur vi skulle kunna förbättra BT?