Inlägg från: snowstars |Visa alla inlägg
  • snowstars

    Vilken musik har/hade ni och varför?

    Åh, det här med musiken är ett sånt stort ångestmoment för mig. Jag älskar musik (har en kort musikutbildning, har tagit sånglektioner i nästan 10 år och skriver eget) så jag vill att just den här biten ska vara perfekt. Men så här går tankarna just nu, vi hinner säket ändra oss innan det är dags.. 

    Ingång:
    Intåg i sommarhagen (fast vi gifter oss i september). Vill ha den eftersom vi bott i Östersund och Petersson-Berger ju var från de trakterna. 

    Solsång ett: Himmelblå - Anne Marie Almedal. Från den norska tv-serien med samma namn. Har dock skrivit en egen svensk text som handlar mindre om att ge sig av och mer om att börja sitt nya liv tillsammans.. 

     Solosång två: Har ej bestämt än. Vill ha en låt på engelska som alla känner igen. Helst hade jag velat ha The Way You Are med Bruno Mars men min blivande vägrar :P  Favorit på min lista just nu är When You Say Nothing At All med Ronan Keating. Från MIN favoritfilm, Notting Hill. Men sambon måste väl också få tycka något tänker jag.. 

    Utgång: Just nu funderar vi på introt till julkalendern Greveholm. Lite lagom glatt och så älskar vi den julkalenderna båda två. 

    Men, som sagt, det är svårt. Jag skulle lätt kunna skriva en uppsats om att välja bröllopsmusik.

    (Jo, förresten. Det blir borgerlig vigsel, så inga psalmer).  

  • snowstars

    Nu har vi bestämt och det blev så här: 

    Ingång: Intåg i sommarhagen (Peterson-Berger)

    Solosång ett: Himmelblå  (Anne-Marie Almedal)

    Solosång två: Halo  (Beyoncé)

    Utgång: Can You Feel The Love Tonight (Elton John) 

    Om pianisten inte kan spela ingångslåten kommer vi välja River Flows In You istället. Vi gifter oss borgerligt i september så det blir inga psalmer. 

Svar på tråden Vilken musik har/hade ni och varför?