Inlägg från: helening |Visa alla inlägg
  • helening

    New York 2014

    Hej!


    Jag och min blivande gifter oss i New York i början av maj i år. Varken jag eller han har varit där tidigare så det ska bli riktigt spännande!


    Vi har varit tillsammans i drygt tre år och förlovade oss för snart ett år sedan. Har pratat bröllop ett tag men har inte riktigt varit överens om hur vi vill göra (bara att ett traditionellt kyrkobröllop inte är aktuellt för någon av oss). Och så kom vi på detta och det känns helrätt för oss båda!


    Vi kommer göra det ensamma, bara han och jag. Möjligen kommer vi ha en fest sedan när vi kommit hem, men inget vi planerar i nuläget. Det kommer bli en enkel borgerlig vigsel, och nu håller vi på och klurar ut vad vi vill göra efteråt för att få en riktig drömdag. Har hittat en jazzklubb/restaurang med utsikt över Manhattan och kanske blir det även en helikoptertur. Har även kikat på fotografer, hade känts smidigt med en svensktalande men inget måste. Jag ska inte ha någon brudbukett och ingen traditionell brudklänning, tänker mig dock att jag ska ha en vit klänning, något klassiskt stilrent. Just nu tittar vi på ringar och det finns ju verkligen hur mycket som helst, blir helt snurrig!


    Vi har inte satt någon budget ännu, tanken är att vi ska köpa hus om ett par år så det känns inte som att vi vill blåsa hela sparkontot på en resa. Samtidigt ska ju denna dag bli ett minne för livet.


    Har en hel del kvar att planera (märker jag nu när jag börjat skriva här )Tar gärna emot tips från er som kommit en bit i planeringen. Hur fasen gör man med smink och hår, tex?

  • helening

    Jagar just nu fotograf, den vi tänkte oss var uppbokad den dag vi gifter oss så nu börjar sökandet. Tar gärna emot tips!

  • helening

    Det var han jag skrev om i mitt tidigare inlägg, han var tyvärr upptagen. Han rekommenderade en person vars bilder jag inte tyckte om alls, så nu jagar jag. Har hittat en tjej men hon är osäker på om hon kan...hon undrade vad vi har för budget och jag svarade runt 10 000 kr för 2-3 timmar, någon som har en uppfattning om huruvida det är mycket eller lite?

Svar på tråden New York 2014