• ingrid87

    Vintage udda porslin!

    Någon här som har haft dukning med udda porslin?
    Typ att alla fick olika tallrikar och glas mm.
    Eller någon som också funderar på detta?

    Vill gärna se bilder på er inspiration eller bilder från ert bröllop!

  • Svar på tråden Vintage udda porslin!
  • ingrid87

    Gud vad fint! Älskar sånna tekoppar! Sambon håller med om att det skulle vara fint med udda porslin, dock så är vi osäkra på sånna små koppar till kaffet. Sambon undrade om dom inte var för små?
    Jag tycker dom är jättefina men jag vet att vissa gäster vi ska bjuda är mer "stor kopp/hink" hehe. Nu tror jag ju inte att dom skulle säga något men vill inte heller att dom ska tycka det är för smått...
    Å andra sidan är det ju vårt bröllop så vill vi ha små koppar så blir det så :) (tänker högt nu)

    Hade ni catering eller fixade ni maten själva? Tänkte att ibland så ingår porslinet med cateringen, men det kanske man kan kolla med dom om man kan ordna så att dom använder ens egna (om dom nu lägger upp maten innan dom kör ut eller så).

    Vi har också funderat på att ha glasburkar som vaser. Ert ser ju jättefint ut med sånna burkar, vart fick ni tag i dom eller har ni gjort dom själva? Just nu tänker jag mig vita små blommor (eller kanske blommor a la små midsommarbuketter) i glasburkarna men vet inte om det skulle passa in. Eller kanske passar det bättre in med sånna metallburkar som ni har på sista bilden?

Svar på tråden Vintage udda porslin!