Inlägg från: Blivande Brud 2014 |Visa alla inlägg
  • Blivande Brud 2014

    Balkan-tråden

    men ååå vad kul. är så glad för eran skull!!! Skrattande skönt att slippa tänka på sånna saker... nu kan ni lägga full fokus på bröllopet! 

    Vi har idag köpt papper och pyssel för att göra egna inbjudningar. Nu ska jag experimentera vilt Tungan ute 

    Mamma & Pappa kom hem nyss. Mamma hittade inga corsager i tyg. Dom sa att dom flesta nu för tiden beställer dom av riktiga blommor. Fanns inte så många bröllopsaffärer öppna heller. Antagligen för att det var för varmt eller ngt Tungan ute Så vi får titta på andra sätt att skaffa dom.

  • Blivande Brud 2014

    nu är vi uppe hos min svärmor. semester är underbart. det har dock regnat och varit hemst väder!!! så vi tröttnade. nu har vi bokat en resa till cypern :) vi åker på fredag. alla var ganska glada när vi berättade... däremot så är det många som skall lägga sig i hur våra pengar skall spenderas... hur budget ska se ut.. etc. och då är många negativa. tycker att vi ska ha ett dyrt bröllop... att det är onödigt... man kan gifta sig i rådshuset och sen åka på bröllopsresa... gud va onödigt med fest och ståhej... men hallå!!! det är våra pengar. vi har ju planerat för vad vi vill lägga pengar på och vad vi har råd med. skulle aldrig lägga pengar på sånt som jag inte har råd med... men jaja.. så är det :-P tror inte vi har något speiellt ang. tårtor och sånt. det är nog som här :) vi ska nog ha blåbär också. både jag och min sambo är galna i det! :) jag har ätit en tårta av blåbärsmousse med kanter av vit choklad om du förstår vad jag menar. den är rund och så typ som en rund form av vit choklad runt om den... men vad sjutton det var i botten kommer kag inte ihåg nu... måste kolla upp det! den var i allafall suuuuuper god!! dekorerad med färska blåbär och någon konstalation av vit choklad som liknade bivax typ hahaha och det där med eken asså... det löser sig endå... det är platsen som är speciell... inte bladen på eken och resten av omgivningen kommer vara tillräckligt fint endå :) det har regnat nästan hela veckan... förrutom 9 augusti. tar det som ett tecken! :) kollat något mer på klänningar än?

  • Blivande Brud 2014

    ååhhh hjälp. du skulle inte sagt namnet till mig! vilka klänningar. antar att man skulle få åka till oslo i så fall. vad kostar dom? jääätteee fina! Guld i mun

  • Blivande Brud 2014

    jisses.. ja det var inte gratis Tungan ute

    åhhh mysigt!!!! så gulligt. din födelsedag och förhoppnigsvis så hämtar du hem honom också. en riktig kärlekshistoria Hjärta

    kommer inte ihåg om du sagt ifall du varit i montenegro förrut? min kusin var där med hennes kille den här sommaren.. gud så vackert!!!

Svar på tråden Balkan-tråden