• Larssonmaria86

    BILDTRÅD! Tärnklänningar och styling av tärnor

    Ett av mina stora "bekymmer" med bröllopsplaneringen är tärnklännignarna. Vi ska ha tre tärnor och vi kommer betala klänningarna till dem, att vi gör detta beror främst på att jag vill ha sista ordet gällande vilken klänning dem ska ha samt blir det deras present för att dem ställer upp för oss :) Men naturligtvis är dem involverade och får ha åsikter (turligt nog har alla ungefär samma kroppstyp).
     
    Men både jag och mina tärnor tycker det är svårt att hitta inspiration så tänkte jag kunde skapa en tråd med bara massa bilder på tärnklänningar :) Vill gärna ha bilder från er stora dag med era tärnor men även vi som inte haft vår stora dag än utan bara är i planeringsstadiet :D

  • Svar på tråden BILDTRÅD! Tärnklänningar och styling av tärnor
  • JIEB

    Här kommer lite bilder på vårt brudfölje Glad Tärnklänningarna ser nästan svarta ut har jag upptäckt, men är mörkblå egentligen.

    Hela följet:



    Jag och mina tärnor (systrar till vänster, svägerskor till höger):

  • FrökenErika
    eleonoreida skrev 2013-08-12 19:01:19 följande:
    Undrar om det är någon som beställt sin / sina klänningar ifrån sida JenJenHouse?
    Var det bra, dåligt? :)

    Vi beställde nästan alla klänningar från jenjenhouse, och jag vart väldigt nöjd, såhär såg det ut:


     


     


  • jenniferochaugust

    Här är jag och mina fina tärnor den 31/8. Klänningar i lavendel beställda från Dinobridals.com :)
    Världens finaste tjejer!


  • Cakes

    Här är hela brudföljet:



    Temafärgerna var blått och vitt, så både brudgummen, bestmannen och tärnan hade blåvitt (den blåa färgen i tärnans klänning var exakt samma färg som slipsarna och näsdukarna). Killarna hade även på sig en vit ros senare på dagen.
  • Larssonmaria86

    Efter otroligt mycket om och men så är äntligen tärnklänningarna bestämda! Det blev att alla tre ska ha olika klänningar men alla är långa, i ungefär samma tyg och i ljusa färger (ljusblå, ljuslila och ljusaprikos).

    Denna är från Nelly.se



     Dessa två är från DinoBridals.com



    Men som sagt inte i dessa färgerna! Ska bli spännande när vi får dem från Dino, den från Nelly har vi redan fått och den satt perfekt och var jättefin :)
  • Julibrud 2014

    Denna kommer mina två tärnor att ha (eller tre om den sista kan komma ifrån utlandstjänsten). Vi har färgtemat hav med olika nyanser av blått, turkost och blågrönt. Inköpt på ebay för ca 370kr. Köpte den för någon vecka sen så den har inte kommit ännu men jag hoppas på det bästa!


  • Sezzie
    Julibrud 2014 skrev 2014-02-07 14:14:26 följande:
    Denna kommer mina två tärnor att ha (eller tre om den sista kan komma ifrån utlandstjänsten). Vi har färgtemat hav med olika nyanser av blått, turkost och blågrönt. Inköpt på ebay för ca 370kr. Köpte den för någon vecka sen så den har inte kommit ännu men jag hoppas på det bästa!


    Så himla fin klänning! :')
  • Ponduss

    Jag har 2 tärnor, de båda är systrar och väldigt lika varandra (många tror att de är tvillingar).
    De ska få ha denna klänning från Nelly, klänningen satt perfekt på dem och den är finare i verkligheten faktiskt =)



    Sen ska de ha dem här skorna, tärnorna hade dem sen innan.


    Och frisyren jag hade tänkt mig, de båda är verkligen platinablonda med hår ner till midjan nästan. De kommer bli så fina =)

Svar på tråden BILDTRÅD! Tärnklänningar och styling av tärnor