Inlägg från: Larssonmaria86 |Visa alla inlägg
  • Larssonmaria86

    Snogeloge? (lokal i Skåne)

    Grattis! Jag har själv varit förlovad i snart tre månader då min underbara sambo gick ner på knä och friade :) Har knappt förstått det än :P
    Vi ska också gifta oss 2014 och vi har redan bokat vår lokal, Söderslätt Bygdegård. Ligger tio minuter utanför Malmö och ni får lätt plats 90 personer. Man får ta med egen dryck men jag vet dock inte hur det är med maten.. Vi ska använda dem till maten och då får man trerätters middag, serveringspersonal, barpersonal (dem har en bar uppbyggd) och att dem städar efteråt för cirka 450 kr/pers.
    Det tycker vi är otroligt prisvärt men ska ni ha så många gäster vill ni kanske komma undan ännu billigare? :)

  • Larssonmaria86

    Det är väl inte supermysigt :P Om ni har tänkt er som ni skrev ett gammalt stall eller lada så har det ju inte samma charm men vi har tittat på ett par bygdegårdar och denna föll vi för direkt. T.o.m. sambon som var väldigt negativ till alla lokaler föll för denna direkt :) Den är fräsch, vit, fina ljusgråa stolar, lagom sor scen och fantastiska lampor i taket. Finns dessutom ett mindre mingelrum som också var fint, tyvärr användes det typ som förråd när vi var där men där kan nog bli väldigt fint :)

Svar på tråden Snogeloge? (lokal i Skåne)