• grittastina

    Ännu en varning för Matildas fest

    Jag kan bekräfta din upplevelse! Jag är oerhört besviken på hur de behandlade mig. Jag beställde en klänning den 4e mars och blev lovad 6-8 v leveranstid och att semestern inte skulle ställa till med problem. De sa att jag skulle kunna hämta klänningen i lugn och ro någon vecka innan bröllopet. Då skulle också den sista korrigeringen fixas. Vi var noga med att kolla just det där sista, jag ville inte sitta med andan i halsen och en klänning som jag inte var nöjd med.


    När jag inte hört något från Matildas fest efter 10 v så började jag bli orolig och ringde och frågade efter min klänning. Uppfattningen jag fick då var att de inte ens beställt klänningen från fabriken. Den 9e juni kom första bilderna på klänningen, alltså 13 v senare. När klänningen väl dök upp så meddelade de att de skulle gå på semester om 5 dagar och att jag skulle behöva prova klänningen omgående för att sen ta hem den. På plats så inser jag att klänningen inte motsvarade det jag hade beställt. Skärningen över bysten var hel fel och jag kände mig inte alls nöjd med den. När jag påpekade detta så sa de att de kunde fixa enklare korrigeringar av klänningen men inget annat. De skulle faktisk på semester. Jag och min tärna stod där med hakan i knät. Vi blivit lovade att semestern inte skulle vara några problem och att jag skulle ta hem klänningen någon vecka innan bröllopet. En klänning som jag skulle vara nöjd med. Men i stället så drog Matildas fest ut på beställningen och försenade allt, när väl klänningen kom så var den fel och på grund av tidspressen så var de inte villiga att hjälpa över huvud taget. Jag känner mig minst sagt blåst och bortgjord. Det mest ironiska är att när jag skall ta hem den så packar de in den i en transportpåse, jag frågar om de inte skall pressa klänningen innan och får till svar ?Ja om du vill så stryker vi den åt dig, men vi har ju bara ett vanligt strykjärn så det kan ju du göra hemma?


    Nu är det 1 månad kvar tills att jag gifter mig och jag sitter precis i den situationen som jag ville undvika. Jag panikgooglar bra skräddare i Stockholm och känner hur paniken växer i magen. 

Svar på tråden Ännu en varning för Matildas fest