• kitkät

    Mamma kanske inte kommer ned

    Om du så gärna vill ha med din mor på ditt bröllop, så kanske du kan betala hennes resbiljett själv? 
    Du låter inte så himla trevlig själv som säger "i helvete heller" om att din mor ska få bo hos er... Jag menar, om hon inte har råd med resan & boende och du tycker att det är så viktigt att hon är med på bröllopet, varför är det så illa om hon nu skulle bo hos er? 
    Om din mamma inte har råd med resa & boende så har hon inte, det är inte så att man kan trolla fram pengar hokus pokus! 

     

  • kitkät
    FrökenMäkelä skrev 2013-03-06 21:30:01 följande:

    Vill du så gärna att hon kommer så kan du väl ställa upp och betala en del av kostnaderna, speciellt erbjuda din Egen mamma sängplats i ditt hem!


    Även om det är din viktigaste dag så verkar det inte som du behandlar henne som din viktigaste mamma!


    Jag kunde inte sagt det bättre själv. Det var precis det jag försökte få fram i mitt inlägg.
    Hur man kan neka sin mamma en sängplats i sitt eget hem, när man samtidigt uttrycker att det är SÅ viktigt att hon är med på bröllopsdagen, det förstår jag inte riktigt. 
  • kitkät

    Jag förstår att ni vill vara ensamma på bröllopsdagen & morgonen, men i ditt första inlägg så tycker jag att du går lite väl hårt åt din mamma. 

    Om inte hon har råd att komma ned till ditt bröllop, så kanske ni kan hjälpa henne ekonomiskt med resbiljett och hjälpa till att betala ett rum på hotell? Om det är så viktigt för dig att din mamma är med på bröllopet, så får du väl göra lite uppoffringar. Det hade jag gjort om min mamma inte hade haft råd att komma till mitt bröllop! 

Svar på tråden Mamma kanske inte kommer ned