• Aniara4

    Värt att sminka sig hos sminkös/make up artist?

    Jag sminkar mig sällan och är rätt kass på det, mest för att jag inte orkar göra det ordentligt tror jag! Så för mig var det självklart att låta ett proffs göra det. Jag valde ett ställe som gjorde både hår och smink efter att ha tittat i deras bildgalleri. Jag ville ha en ganska naturlig sminkning (jag sminkar mig ju som sagt nästan inte alls till vardags förutom lite mascara), och det var så de flesta bilderna såg ut.

    Det ingick en provsminkning, och det verkar ju vara A och O så man inte får några obehagliga överraskningar på bröllopsdagen. 

    Jag blev i alla fall toknöjd och har aldrig varit så snygg! Kyss

  • Aniara4

    Är det bara jag som är så luttrad och cynisk att jag blir misstänksam när en gammal tråd plötsligt dras upp av en nybliven medlem som vill göra reklam för något? Särskilt när det följs av en annan ganska ny medlem som vill göra reklam för samma sak.

  • Aniara4
    Doofie skrev 2013-06-12 23:10:08 följande:
    Är det jag som är denna "ganska nya medlem" som "gör reklam"? Isåfall gör jag reklam för ärliga åsikter.
    Nix. Ditt inlägg uppfattar jag som ett ärligt delande av din erfarenhet.

    Det blir på ett lite annat sätt när någon som blivit medlem samma dag eller några dagar tidigare hoppar rakt in i en diskussion för att länka till en sida och uppmana alla att gå in där. Men som sagt, jag kanske bara är paranoid.
Svar på tråden Värt att sminka sig hos sminkös/make up artist?