Inlägg från: Annamolly |Visa alla inlägg
  • Annamolly

    Värt att sminka sig hos sminkös/make up artist?

    Jag vill ha min egen stil, fast lite extra 'glamourost' och att det sitter kvar hela dagen. Nar min syster blev sminkad sa sminkosen ' - Detta ar dom fargerna vi anvander till brudsminkning'. Sedan fick hon ett val av tva lappstift och tva ogonskuggor. Dom gjorde en sminkning som sag osminkad ut. Hon fick inte valja sjalv och dom tog ingen hansyn till stilen pa hennes klanning eller har. (Hon hade ingen mojlighet att prova innan eftersom hon gifte sig pa annan ort och det kommer jag med gora.) Jag tror jag ska ga och fa en 'lektion' sa kan jag sedan aterskapa den looken nar dagen kommer, och slippa fa nagon gammalmodig typ som tycker att en brud maste se sa naturlig ut som mojligt. 


    2013.06.22 Samos, Grekland
  • Annamolly
    mirreth skrev 2013-01-28 17:06:12 följande:
    Jag är hudvårdsterapeut, tycker det det har varit svårt att hitta en makeup som känns rätt men nu har jag köpt Idun mineraslmakeup och är supernöjd! Jag kommer öva på mej själv och har ett halvår på mej Annars kan man väl fråga den som fixar håret om hon ev kan lägga en makeup med de prylar man har, så blir man inte ledsen över ett konstigt färgval.
    Ar det inte nagot med mineralsmink som gor att det inte blir bra pa bild? Jag har for mig att det ska reflektera ljuset fran blixten for mkt?
    2013.06.22 Samos, Grekland
  • Annamolly
    WinterWonderland skrev 2013-01-28 22:32:14 följande:
    Jag tycker bara att det varkar vara så varierande "kvalitet" på make up artister. Hur vet man att någon är bra?

    Jag blev sminkad innan en bal hos frisören och det slutade med att jag tvättade av allt och gjorde om det.
    Göteborg verkar dessutom ha ett extremt torftigt utbud på make up artister 
    Ja precis, jag kanner en tjej som jobbar pa department store som saljare. Hon kallar sig makeupartist pa linkedin och jag tror hon brukar sminka kunderna. Hon har ingen traning alls vad jag vet, 'makeup artist' ar ju ingen skyddad titel. Jag tror det enda sattet ar att be om provsminkning.
    2013.06.22 Samos, Grekland
Svar på tråden Värt att sminka sig hos sminkös/make up artist?