• baboo

    Vilka sitter vid honnörsbordet?

    Som rubriken lyder. Vilka satt/ska sitta vid ert honnörsbord? Ofta är det kanske bara föräldrar? Jag tycker mycket om mina föräldrar och svärföräldrar och det gör min fästman också men vi skulle gärna vilja ha våra syskon med respektive och barn vid samma bord också. Frågan är hur man löser det rent praktiskt. Om de hamnar långt ifrån så spelar det kanske ingen roll? Totalt skulle vi bli 17 stycken. Funderar på om man kan vinkla två bord från bordet där vi sitter... Förslag, tankar ideer?

  • Svar på tråden Vilka sitter vid honnörsbordet?
  • baboo

    Har varit på flera bröllop då man gjort som chicita. Tror dock inte att det kommer funka för oss då lokalen är avlång fast på det andra hållet. Så vi kommer nog ha kortar bord och lite mer utspridda. Får klura lite på det. Ska på ett möte med de som äger lokalen och har hand om maten så får vi se om de har några ideer:)

  • baboo
    anne på grönkulla skrev 2013-01-22 09:11:10 följande:
    Hur man drar gränsen och hur många man sätter på honnören kan ju bero lite på hur stort sällskap det är, om mer än hälften av de närvarande sitter på honnörsplatser så blir det ju lite otympligt i dukningen.
    Vi blir strax över hundra gäster så ett stort honnörsbord borde ju inte vara något problem egentligen:)
Svar på tråden Vilka sitter vid honnörsbordet?