Inlägg från: veronica84 |Visa alla inlägg
  • veronica84

    Vi med små bröllop

    Jeanette08 skrev 2013-04-17 22:51:39 följande:

    Precis, vigsel i kyrka kl.15 sen ca 2 timmars Champagnemingel i trädgården hos svärmor, jag har beställt sol den dagen ;)


    Sen har vi barnvakt från att vi lämnar minglet och beger oss till Clarion på Arlanda, där har vi bokat bord senare på kvällen i restaurangen för middag. Tog lite marginal om vi blir sena dit, vill inte känna stress.


    Vårat flyg till Grekland går sedan på morgonen dagen efter :)


    Bokat ett sunprime hotell, 16års gräns på hotellet så det kommer förhoppningsvis bli avkoppling. Lite skillnad mot hemma eller semester med familjen då barnen är 4 och 8 år.


    Första resan utan barnen, innan bara varit borta någon gång ibland 1 natt själva. Eller sista året blivit 2-3 nätter ibalnd utan barnen men då pga att vi båda jobbat och vi har båda lite oregelbundna tider. Men då hinner man knappt tänka på att man är "barnfri".


    Jag har varit inne på restaurangen på Clairon på Arlanda och så fint det är! Vi tog dock bara en fika, men middag ska vi testa där. personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma :)
    Älskade Moa och Linus <3
  • veronica84

    Vet inte om jag har skrivit i denna tråd tidigare, har bara lagt till den i favoriter för att kunna kika in då och då :)  Det är underbart att läsa alla era inlägg :)
    Vi ska nämligen oxå ha ett litet bröllop. De allra närmaste i släkten, så vi blir 24 med vår egen familj om alla kommer.  
    Kyrka är bokad och lokalen är preliminär bokad. Vi har inte satt någon budget, men så lite som möjligt. För det behöver inte vara så piffigt och dyrt för vår skull. Vi vill bara bli gifta :)
    Men det sparas undan för fullt.
    Vi har tänkt oss maj 2014, så det är långt kvar, men kul redan nu att börja planera och kolla runt.
    Så mycket som jag kan och orkar ska jag göra själv. Inbjudningskort och placeringskort m.m..

     


    Älskade Moa och Linus <3
  • veronica84
    Kroatien2013 skrev 2013-07-03 17:33:31 följande:
    Nu är vi äntligen gifta! Allt gick super o vi är så nöjda:)



     


    Ni var jätte fina :) Stort grattis! Klänningen är jätte fin och sitter perfekt på dig :) Vart har du köpt den?
Svar på tråden Vi med små bröllop