• Pagnie

    13 juli 2013

    Hej alla brudar.

    Har sett att vi är en hel del som gifter oss den 13 juli så tänkte kolla om det finns något intresse för en sådan tråd. Där vi kan dela lite tankar och tips.

    Skriv gärna lite om er själva och kanske vart ni gifter er?

  • Svar på tråden 13 juli 2013
  • Flixon

    Kul att läsa hur långt andra har hunnit i planeringen :)

    Vi skickade ut inbjudningarna för två veckor sen, så här blev de:



     Har fått in en del OSA redan, annars är vi mest upptagna med mat och (jag) med klänning. En släkting kommer laga maten, och förhoppningsvis kan sambons morfar fixa köttet hyfsat billigt. Han har även en vän som är en av Sveriges mest ansedda konditorer och han kunde tänka sig att göra tårtan för 30kr/bit! Skrattande Släkten är bra att ha ;)

    Är det ingen som har bilder på era klänningar? :) 
  • MeaJ

    Jag har bokat tid om två veckor i stadens bröllopsbutik, då ska jag frossa loss i klänningsprovning. Förhoppningsvis hittar jag något då Glad


    Sommarbrud 2013
  • MeaJ

    Hur går det för er tjejer?
    Här går det sakta men säkert framåt, vi ska träffa en cateringfirma imorgon för offert.
    Hur ska ni göra med maten? 


    Sommarbrud 2013
  • MeaJ

    hallå tjejer???
    Nu börjar det blir för tyst här... 


    Sommarbrud 2013
  • Flixon

    Jag är här! :)
    Hur verkade cateringfirman, fick ni provsmaka mat?

    Här är det rätt lugnt för tillfället, men jag och en kompis var ute i festlokalen igen för ett par veckor sen för att fota lite och för att hon skulle få lite koll på stället (hon ska vara toastmadame, och är en riktig klippa som kommer hjälpa till att se så allt flyter på med mat och annat! Solig ). Den var lika fin som jag minns den, var ju ett tag sen jag såg den... Och trädäcket utanför var betydligt större än jag fått för mig, stort plus! 

    Så här ser det ut inomhus



     
  • Flixon

    Fel knapp, en bild till och lite mer text skulle det ju vara...

    Nåja, på den bilden i inlägget ovan syns en del av den gamla kvarnen, skivan som ligger där kan man bara lyfta bort!



     
  • Kago09

    Här är jag, har inte haft så mycket att berätta därför har det varit tyst men nu har det hänt grejor!!!
    Vi har fått pris på tårta, brudbukett och catering. I går beställde jag klänning, skor och väska.
    Inbjudningarna skickade vi ut för lite mer än en månad sen och har börjat få svar så det är spännande. Nu väntar vi på att få reda på hur många vi blir så kan man ta tag i dekortaioner och så. Kollar på ringar för fullt men har så svårt att bestämma mig, finns ju hur många som helst att välja mellan, och man ska ju ha den resten av livet så det är ju bäst att man gillar den :0) 

    Flixon: Vilken fin lokal. Vi ska också åka till vår en dag för att kolla hur vi ska ha borden och för dekorationer m.m. var ju ett tag sen man var där så man glömmer hur det ser ut!

    Hur har du tänkt med dekorationer och dukning i er lokal??? 

  • TeSsAn90

    här är en.. ;)
    Vi har skickat ut våra inbjudningar lagom till alla hjärtans dag då de var utformade lite dom alla hjärtansdag kort, fast i plommon lila.. ;)
    vi har också redan fått några osa.n och längtar med spänning vi fokuserar nu på hur vi ska utforma tårtan.. :) maten ska mammas vännina och svärfar hjälpa oss med, min ring är inköpt jag föll för den pladask när jag såg den i guldfyndskatalogen när den kom lagom till alla hjärtansdag... mycket hände runt alla hjärtns dag ser jag nu när jag skrivet.. :)
     vi har även varit och provat ut kostymen till sambon och min klänning hänger hemma hos min mamma.. :) skor och allt annat till mig är färdigt.

    nu ska det bara bestämmas hur vi ska ha dukningen och börja göra allt pyssel...:)

    ska på smakprovning av olika smaker av fyllningar om a 2 veckor.. :)
     

  • Pagnie

    ja jag håller med nu har det blivit lite tyst. vi var och hade möte med lokalen igen i torsdags. så nu känns det ännu bättre.

    enda vi inte gjort är att skicka inbjudningarna men alla vet redan så det är inte bråttom.
    Men nu är massa små detaljer klara i alla fall.


    vi får vit choklad i vår chokladfontän. dom köper dom persiska kakorna Tårtan ska vi välja ut och har fått massa exempel Jag har bestämt bukett och kollat det med floristen kameramannen och de tre fotograferna är bokade frisör bokad och har första konsultationen och provuppsättningen samt sminkningen den 8:e maj och den andra när hon sätter i löshåret är i slutet av juni/början av juli alla tärnklänningar är klara Mannens kläder är klara underkjol och slöja är fixade. hårsmycke är fixat limousinen är bokad maten är bestämd dekorationerna och blommorna bestämmer vi 2:a april  Ska framställa en barmeny då det ingår fri alkohol och bartender men vi vill inte att dom ska ha hur mycket som helst att välja på för då kan det ta tid dj är bokad ska bara gå igenom spelllista Min klänning ska bara sys in men kommer vara klar i slutet av april. Ringarna ligger här hemma och är graverade hotell är klart trycksaker får vi upptryckta gratis så det ska vi fixa med festhäfte och vigselprogram

    ja det var nog allt vi hunnit med på sista tiden. ;)

Svar på tråden 13 juli 2013