Inlägg från: Flixon |Visa alla inlägg
  • Flixon

    13 juli 2013

    Kul att läsa hur långt andra har hunnit i planeringen :)

    Vi skickade ut inbjudningarna för två veckor sen, så här blev de:



     Har fått in en del OSA redan, annars är vi mest upptagna med mat och (jag) med klänning. En släkting kommer laga maten, och förhoppningsvis kan sambons morfar fixa köttet hyfsat billigt. Han har även en vän som är en av Sveriges mest ansedda konditorer och han kunde tänka sig att göra tårtan för 30kr/bit! Skrattande Släkten är bra att ha ;)

    Är det ingen som har bilder på era klänningar? :) 
  • Flixon

    Jag är här! :)
    Hur verkade cateringfirman, fick ni provsmaka mat?

    Här är det rätt lugnt för tillfället, men jag och en kompis var ute i festlokalen igen för ett par veckor sen för att fota lite och för att hon skulle få lite koll på stället (hon ska vara toastmadame, och är en riktig klippa som kommer hjälpa till att se så allt flyter på med mat och annat! Solig ). Den var lika fin som jag minns den, var ju ett tag sen jag såg den... Och trädäcket utanför var betydligt större än jag fått för mig, stort plus! 

    Så här ser det ut inomhus



     
  • Flixon

    Fel knapp, en bild till och lite mer text skulle det ju vara...

    Nåja, på den bilden i inlägget ovan syns en del av den gamla kvarnen, skivan som ligger där kan man bara lyfta bort!



     
  • Flixon
    Kago09 skrev 2013-02-22 21:45:08 följande:
    Flixon: Vilken fin lokal. Vi ska också åka till vår en dag för att kolla hur vi ska ha borden och för dekorationer m.m. var ju ett tag sen man var där så man glömmer hur det ser ut!

    Hur har du tänkt med dekorationer och dukning i er lokal??? 
    Tack, vi är jättenöjda! Vi har kollat på några fler på internet, men den här kändes så rätt när vi var ute och kollade så vi var faktiskt inte till några fler :)

    Jag velar lite kring dekorationer... Vita dukar förstås, tror vi struntar i stolsöverdrag då stolarna är enhetliga och passar in i lokalen som de är. Funderar på att låna ihop led-slingor och ha i taket, och så fiberduk under det så det blir lite "skirt" och vackert. Sen har jag tänkt låga, fylliga buketter av vita rosor och mycket grönt, ev lite lavendel i. Det finns det massor av här hemma = billigt och bra. ;)

    Hur har ni tänkt?  
  • Flixon

    Fina inbjudningar Pagnie!

    Jag har fått min klänning idag, har gått som på nålar hela dagen. Har provat den lite snabbt med hjälp av svärmor, den sitter jättebra och är superfin!

    Annars står det rätt still här, har skrivit ut papper för hindersprövning och efternamn som vi ska fylla i nu... 

  • Flixon
    Pagnie skrev 2013-03-19 21:02:02 följande:
    ja jag har också börjat fundera på det där med hindersprövningen. tänkte skicka in det med snart. efternamn vet jag inte hur vi ska göra med än om vi byter i samband med eller efter. för hur blir det om namnbytet går igenom medan vi är utomlands?
    Så vitt jag förstått spelar det ingen roll, så länge det står samma namn i passet som på biljetten. Och nytt pass ordnar du ju inte förrän efternamnet är bytt. Det gamla passet gäller ju fortfarande :)

    Vi ska förresten inte heller ha något festhäfte, jag kan inte hitta en enda bra anledning att ha dem så då verkar det ju meningslöst! Tungan ute 

    Jag ska eventuellt köpa ring idag, har velat som tusan sen han friade för snart ett år sen! Men jag provade en rätt enkel ring på Guldfynd faktiskt, mest bara för att kolla storleken, och jag blev riktigt förtjust! Eftersom jag är mycket i stall och ute i skogen med hund vill jag inte ha något som står ut, utan vill ha nedsänkta stenar... Får se hur det blir! 
  • Flixon

    Jag bestämde mig och la handpenning på ringen från Guldfynd, så nu har de beställt hem en till mig! På tisdag ska den vara levererad så jag kan prova den, skulle den kännas fel i storlek är det bara att beställa hem en ny, det är från deras eget sortiment så det är ju bekvämt! Så ska den förstås graveras också - med vad vet jag inte än :P

  • Flixon
    MeaJ skrev 2013-03-26 19:24:26 följande:
    Hur ska ni göra med musiken?
    Kör ni spotify eller liveband?
    Vi kör på Spotify, har lagt upp en länk till spellistan på bröllopssidan så folk kan lägga in låtar de vill dansa till :)
Svar på tråden 13 juli 2013