Inlägg från: Annamolly |Visa alla inlägg
  • Annamolly

    Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?

    Jag tycker det ar lite tidigt att tappa dom kanslorna redan efter 1 ar. Dessutom tycker jag det ar lite oroande att han har talat om for dig att han "inte ar kar". For mig ar "att vara kar" inte bara att man blir helt pirrig i magen jamt utan yttrar sig pa manga satt. Om man rent ut sager att man inte ar kar (men att man alskar nagon anda) sa tycker jag det later mer som vanskap. Jag vet par som har varit gifta i sakert tio ar men fortfarande 'flortar' med varandra, haller varandra i handen och ser allmant foralskade ut. Kanske inte jamt men ganska ofta. Om detta ar vad du vill ha sa tror jag faktiskt att du kan fa det. Jag tror inte det ar helt orealistiskt.

    Jag tror inte att foralskelsen behover forsvinna, men du maste acceptera att den andras. Kanske istallet for att fa fjarilar i magen sa fort han ror dig, sa kommer du stjala en blick pa honom nar han star och diskar i en smusig t-shirt och tanka att han ar den snyggaste killen du nagonsin sett. Den sortens foralskelse tror jag man kan ha kvar aven efter fjarilarna avtar lite.

    A andra sidan ar du sa ung att du antagligen inte kommer hitta "den ratte" forran om flera ar. Det ar under denna perioden du ar i nu som du kommer att upptacka vad du sjalv vill ha fran ett forhallande, vad du inte vill ha, och hur man far det. Du har gott om tid pa dig! Glad


    2013.06.22 Samos, Grekland
Svar på tråden Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?