• Chicita

    Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?

    Det där första pirret försvinner efter ett tag. Speciellt för killarna verkar det som.
    Om du vill ha en kille som sitter och beundrar dig som en lycklig hundvalp hela tiden så tror jag att du kommer bli missnöjd efter ett tag, vilken kille du än träffar.
    Förhållanden funkar sällan så, den biten försvinner efter några månader i de allra flesta fall.

    Om du inte kan accptera det och tycka att det är ok så är du kanske inte redo för ett seriöst förhållande helt enkelt... 

    Bästa sättet att hålla glöden levande är att göra saker för sin partner. Inte att förvänta sig att partnern ska göra saker. Och att man låter förhållandet utvecklas. Att göra något för den andre behöver inte vara något avancerat, dyrt eller sexuellt. Utan det kan helt enkelt vara att man tvättar sin partners kläder och viker ihop dom fint - utan att denne ber om det. Att komma hem till ett städat och fint hem är också en stämningshöjare...
    Att se till att man har samma grundvärderingar och även att man har egna mål med livet är också viktigt för att ett förhållande ska lyckas, samt att ge varandra egen tid.
    Att umgås för mycket kan vara rena döden för förhållanden till och med, för man kan lätt tröttna på varandra även om det inte känns så i början.
    Å andra sidan är det väldigt viktigt att kunna lita på varandra, så att den där friheten inte blir ett orosmoment för den andre. 

Svar på tråden Hur håller man igång glöden? Hur ska jag få honom kär igen?