• madd4you

    Milagro och Zelini

    Milagro är utan tvekan den bästa bröllops-butiken i Stockholm!! Servicen är helt fantastisk och Malin är även min favorit. Hon har hur mycket tålamod som helst, så mycket som jag har sprungit fram och tillbaka för att prova eftersom jag inte kan bestämma mig för vilken klänning jag vill ha, förväntade mig att bli portad :-P Men dom är lika trevliga varje gång jag känner mig alltid välkommen!


    Ett jätte stort plus för att man får fota hur mycket som helst! Det får man inte göra i andra butiker vilket jag tycker är helt sjukt! Klänningarna finns ju alltid att hitta på nätet, så jag förstår inte varför man inte får fota! Var i Barcelona och provade klänningar, endast dom märkena som Milagro kan ta in, eftersom jag verkligen VILL köpa min klänning där!


    Lycka till Allihopa!


    Milagro har förresten flyttat till en ny lokal på Karlavägen! Jätte fint och fräscht!!!

  • madd4you

    Besökte Garamaj igår och jag förstår att man inte får fota där för att dom har sin egen design. Men Pronovias, white on, la sposa osv finns att hitta överallt på nätet. För mig handlar det om att jag vill kunna se klänningarna jag provat för att komma ihåg hur den sitter. Och väljer man att göra en kina-kopia, så blir det verkligen inte samma sak. Det är en stor skillnad i kvaliten och passform. Kan tillägga att Garamaj har sjukt fina fina klänningar! Blev alldeles förälskad i en utav den nya kollektionen...

  • madd4you
    Alyllyra skrev 2012-10-30 11:50:05 följande:
    Kul att fler delar med sig av sina åsikter föresten! Keep it up! Nån som kan rekommendera någon specifik butik på Hornsgatan? Eller nån man ska akta sig för? (kanske skulle gjort en tråd där man kunde vara anonym...?)

    Söders högtidskläder på hornsgatan har faktiskt jätte fina klänningar! Dom har märket Mark Lesley som gör väldigt vackra klänningar och som sitter bra!


    Lycka till!

Svar på tråden Milagro och Zelini