• sanon

    svensexa för mannen, ingen möhippa för mig

    Jag & min blivande gifter oss om några veckor. Hans svensexa är snart. Fick höra av en vän att hon gjort allt i sin makt att ordna en möhippa åt mig. Men dom flesta tjejer haft dåliga ursäkter. Känns så jävla piss. Jag önskar mig inget extravagansa, bara veta att någon kan tänka sig att träffas ihop & käka åtminståne med mig som blivande brud. Jag känner mig faktiskt riktigt deppig att dessa tjejer inte kan anstränga sig lite grann bara för min skull & strunta i för några minuter att man kanske inte känner alla på möhippan. Men att veta att 2 vänner verkligen slitit & knåpat för att göra nått för mig, det värmer i hjärtat. Att några iallafall kunde tänka sig att göra något åt MIG för att göra MIG glad. Även om det inte blir nått, men tanken.. Känns så jävla ledsamt att sitta hemma medans gubben får ha svensexa men mina vänner ids inte engagera sig.. :'(

  • Svar på tråden svensexa för mannen, ingen möhippa för mig
  • sanon

    Håller med er, varför inte. Med risk för att låta knäpp, men dessa 2 är gravida & jag ser möhippa med vin & utgång. Men det kanske inte är hela världen att de inte blir möhippa, att veta att dom flesta varit så lata & ids inte. Blir riktigt besviken då flera av dom som inte ids trodde jag var vänner som jag hade nära hjärtat. Att vi bryr oss om varandra. Skönt att skriva av sig. Ursäkta om texten kommer i klump, gick visst inte att göra radbryt med telefonen

  • sanon

    Nä inte hög gravida, skulle kännas konstigt om jag själv sitter & pimplar hihi. Jo det skulle vara ett alternativ, men jag vill inte planera nått. Antingen blir eller inte, ville bara prata av mig var så ledsen. Dom vill säkert väl ändå, men visst blir jag besviken. Men men. Att ha en mini hippa här hemma medans blivande är på sin svensexa skulle kanske inte vara så tokigt.

  • sanon

    Jag tror inte hon försökte lura mig för hon berättade vad tjejerna sagt. Hon lät frustrerad och ville nog bara berätta att hon åtminstone försökt & vilka som varit negativa.

  • sanon

    Ja jag kan ju ha blivit totalt grund lurad, men jag vet inte vad jag ska tro. Hursomhelst är det inte länge kvar & jag får väl skriva sen om det blev eller inte. Om nån är nyfiken. Det är jag, men jag törs inte tro nått så jag inte blir besviken en andra gång.

  • sanon

    Hmm.. Jag börjar nästan misstänka att hon försökte villa bort mig. Sambon är små lurig med telefon & datorn, får inte se vad han skriver eller med vem. Vem vet, kanske..?

  • sanon
    Juni 2012 skrev 2012-10-13 10:19:15 följande:
    Vi fick inte heller nåt, varken jag eller maken. Hans kompisgäng fixade ingenting trots att de andra i gänget har fått svensexor när de gifte sig och min kompisar, enbart killar, visste inte vad möhippa eller svensexa var och vad det innebar, de hade helt enkelt aldrig hört talas om något sådant. Dessutom bor de långt bort och saknar körkort.

    Så är det. Vissa får, vissa inte. :)
    Va tråkigt, ibland blire ju så. Det är ju okej en sån gång när dom långt borta, men i mitt fall har alla kommit med dåliga ursäkter som att dom inte vill komma för att "den" inte känner dom andra som var bjudna bl.a. Men jag känner va fan jag skiter i vilket, nu vet jag vart jag har alla & vilka som bryr sig om mig
  • sanon
    tågjäntan skrev 2012-10-12 23:29:27 följande:
    Du får hålla oss uppdaterade .
    absolut, jag skriver sen om det blev eller inte
  • sanon

    Jag vart så jävla blåst så det finns inte, fick mig en redig möhippa! Dom rövade bort mig med ögonbindel och spökade ut mig med div "hippa" grejer och lät mig handla i shopping centret när det var som mest folk. Kvällen avslutades på stans inne ställe med middag och hur många drinkar som helst & dansade natten igenom! Och jag som trodde jag inte skulle få nån..

  • sanon

    Ja det var så jävla bra, är evigt tacksam. Hoppas bara det snart är min tur att ge igen en hippa åt nån av mina vänner inom kort  Kram på er

Svar på tråden svensexa för mannen, ingen möhippa för mig