• kramen

    Får man planera sin egna hippa?

    Jag har sagt till mina vänner att jag VILL ha en möhippa !! Dom ha rlovat att jag ska få det, annars blir jag besviken.

    Däremot ska vi ha en sista kväll m gänget-fest dagen innan vigsel. Hyra bastu m tacobuffe för girlsen å bastu m badtunna för killarna !! : 

  • kramen
    daniiel skrev 2012-08-13 11:37:07 följande:
    Jag skulle tippa på att anledningen är att TS vill ha en hippa, men eftersom de ska gifta sig utan att bjuda in vännerna, så känner hon sig osäker på ifall de kommer ordna någon hippa eller inte. Hon skulle ju kunna börja i den ändan att faktiskt prata med någon nära vän och fråga om de tänkt sig någon hippa, alternativt be sin blivande att fiska lite i det.

    Jag kan ju dock säga att bara för att vännerna planerar en hippa, så är det inte säkert att man får någon. Jag fick veta flera gånger att hippan var på gång och oj, vad de planerade. Sedan bara någon vecka innan bröllopet fick jag vet att hippan skulle bli efter bröllopet istället. Blev den det? Nej.

    Därför kan jag lugnt säga att jag ångrar att jag inte ordna med något själv istället. Då kanske det hade blivit av. Jag struntar fullständigt i vem som planerat och om det inte är hemligt. Det viktiga för mig var att få träffa alla och göra något, behöver inte vara något dyrt alls och jag hade gärna betalat om det nu var så. Liten film- eller sällskapsspelkväll hemma hade gott och väl räckt.
    MEN vad elakt av dina vänner, fått en förklaring och ursäkt ?
Svar på tråden Får man planera sin egna hippa?