Inlägg från: JessicaLovesLuke |Visa alla inlägg
  • JessicaLovesLuke

    Sundsvall/Timråbrudar 2013

    Hej hej!
    Har precis spikat in september 2013 för vårt bröllop i Sundsvall.. inte helt 100 på datum ännu, beror lite på tillgängligheten på lokal/kyrka osv.. Har börjat kolla efter lokal och är sugen på Odd fellow logen men de är så svåra och få tag i så har inte varit och kollat ännu. Dessutom har jag börjat kolla efter Save the date kort, vilket vi måste skicka eftersom hälften av bröllopsgästerna kommer resa från Australien och därmed behöver lite tid på sig så att säga.
    Blir det kyrkligt eller borgerligt för er?
     

  • JessicaLovesLuke

    Ja Lögdö är fint! Ett annat ställe som har "allt i ett" kan ju annars va Söråkers herrgård? Vet dock inte hur det ser ut där osv men har hört att dom håller i bröllopsfester.. Sen kommer jag inte på nån fler sådär direkt men säger till om jag kommer på nått! :)

    Vi ska gifta oss kyrkligt och det blir med största sannolikhet Skönsmons kyrka eftersom det är nära stan (där vi vill ha bröllopsfest) och GA kyrkan känns för stor för oss.. Vi blir ca 60-70 gäster, hur stort har ni tänkt er ungefär? 

  • JessicaLovesLuke

    Ja det blir ju lite knivigare när man vill fixa mat och dryck själv har jag märkt! 

    Ang Odd fellow så tror jag inte man måste vara medlem utan att vem som helst kan hyra lokalen, iaf den vi är intresserad av som ligger vid Nytorget (liksom bakom Memento Palace).. Och där får man också ha med egen mat och dryck! Enligt det jag har lyckats läsa mig till.. Men vi har inte varit där och kollat ännu så får se om vi väljer den! Imorrn ska vi iaf gå och titta lite i Skönsmons kyrka så vi kan boka den om vi gillar 'et :) 

  • JessicaLovesLuke

    Ja men då ses vi på fredag! :) Vi pratade ingenting om pris eller villkor utan vi skulle ta det då vi ses sa han.. så vi får väll se! Ska som sagt bli mycket spännande!

    Min farmor bor ett stenkast från Nävsta (och min pappa gick i skola där faktiskt Tungan ute ), så jag har varit där x flera på julbord etc.. Nu var det några år sen sist men det är ett mysigt ställe! Dock inte riktigt vad vi är ute efter rent storleks- och layoutmässigt. 

    För övrigt så har vi bestämt oss för Skönsmons kyrka! Var där och kollade läget i söndags och den känns lagom stor också var det väldigt fint invändigt också.. Avvaktar dock med att boka innan vi har bokat lokal för festen..
     

  • JessicaLovesLuke

    T: Så det blev Odd fellow! Tyckte det var riktigt bra där så vi är jättenöjda med valet (och karln har äntligen gett upp tjatet om att endast ha runda bord hrrm) Tungan ute Kul att ni också funderar på Skönsmon! GA är såklart mer praktiskt eftersom det är gångavstånd till lokalen men vi tyckte den va lite för stor. Fast det blir ju väldigt maffigt och pampigt precis som du säger!

    tassa: Välkommen till tråden! Har ni bestämt något datum ännu? Jag tycker absolut man kan be gästerna betala för sitt boende, speciellt om det är så pass billigt!

    Själv bokade jag Skönsmons kyrka idag så nu ikväll har jag beställt Save the date kort! Vi har tänkt oss grått och lila i temat så det blev mörklila kort med grå detaljer från lovelylittleinvitations.com  Den hemsidan vill jag tipsa om ifall någon vill ha lite inspiration för inbjudningar osv.. De har jättefina kort som man kan ändra färger och text på hur helst man vill. Prisvärda och dessutom med fri frakt! Skrattande

Svar på tråden Sundsvall/Timråbrudar 2013