Inlägg från: carrobarrometer |Visa alla inlägg
  • carrobarrometer

    Nyinflyttad bride to be :-)

    Hej och välkommen till Västerås!

    När det gäller festlokaler är mitt tips att du är ute i god tid när det börjar närma sig då det populära ställerna blir bokade ca 1 år i förväg.

    Själv gifte jag mig på Brunnby gård i augusti och är väldigt nöjd och paret som hyr ut lokalen är hur gulliga som helst. Ett stort plus är även att det ingår städning dagen efter (dvs du behöver enbart ta med dig sakerna du tog dit) samt att lokalen är handikappsanpassad (bra när man har äldre släktingar etc).

    När det gäller cateringfirmor skulle även jag vilja slå en slag för Din vän vid spisen som drivs av Peter Linder. Han är väldigt flexibel och kan anpassa maten efter ens önskemål.

    Florist jag använde mig av var Amaryllis (nere på stan) och priset är dock lite svårt att uttala sig om (då jag fick lära mig att priset på varje blomma skiljer sig beroende på hur det blommar i Holland), men hon kom med goda råd och rekomendationer (ex tar du den blomman blir det X mycket dyrare, så välj alternativt blomma Y så blir det Z mycket billigare). Tips här är dock att ta med sig en bild så floristen får en uppfattning om vad man vill ha och sedan diskutera kring detta.

    När det gäller naglar, hår & makeup gick jag till Harmoniq och fixade mig.

    Jag vill även slå ett slag för vår fotograf Malin som tog våra bröllopsbilder. Hon har bra erfarenhet av Västerås och vet bra ställen att fota på.

    Tror jag fick med allt, hör av dig fall du vill ha mer tips Glad

  • carrobarrometer
    xanthine skrev 2012-08-12 18:26:30 följande:
    Förresten carrobarrometer, har du några bilder från Brunnby Gård som du kanske vill dela med dig av? Det fanns inte så mycket på hemsidan men vid första blicken så var det något som tilltalade mig
    Vist kan jag göra det. Du får dock gärna maila mig din email adress, då jag tror det är de lättaste sättet för mig att skicka bilderna på.
Svar på tråden Nyinflyttad bride to be :-)