• Pörcy

    Nyinflyttad bride to be :-)

    Välkommen till stan!


    Kyrkor jag kan tipsa om är Skerike, Badelunda, och Lundby. Alla har bygdegårdar som man också kan hyra. Dessa ligger en bit utanför stan men inte jättelångt nån av dom. Sen beror det väl på hur stor festlokal ni behöver. Hahrska palatset är en stor lokal i city som passar bäst om man är många.


    Vi anlitar en cateringfirma som heter Din vän vid spisen. Han som har den heter Peter Linder och vi har fått jättemånga rekommendationer om honom. Sök på google så får du fram hans hemsida med menyer och priser. Vi gjorde upp en egen buffémeny med honom och det blir nog jättebra (gifter oss om 6 veckor), han är otroligt flexibel och tillmötesgående. Tidigare har jag anlitat Aros Catering och det fungerade också jättebra, men det var 11 år sen så det kan ju ha hänt något sen dess.. :-P


     


    Hojta till om det är nåt mer du vill veta!


     

  • Pörcy

    Budgetvänlig florist... Hm.. Det enda jag kan komma på är att det finns en floristutbildning på Bäckby (www.floristutbildarna.se), kanske går det att göra bra priser där? En av mina kunder är lärare där. Men jag har beställt mina blommor på Cityflower i Igor (dotterbolag till Göran Lindkvist trädgårdscenter i Hökåsen). Jag ska inte ha så mycket blommor och tycker att jag fick ett bra pris, iaf om man jämförde med Interflora.


    Jag går tyvärr inte så ofta till frisören så jag har dålig koll på det. Hon jag anlitar nu verkar jättegullig och duktig men har ingen aning om hon kan tänka sig att åka och fixa nån annanstans än i salongen. Annars vet jag att det jobbar bra frisörer på Aqva, Color och Harmoniq.

Svar på tråden Nyinflyttad bride to be :-)