Inlägg från: Sjörå |Visa alla inlägg
  • Sjörå

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Sista OSA idag och alla utom två har svarat. Vore skönt att få besked även från dem så att vi kan sätta oss och göra bordsplaceringen. Vilket känns som det riktigt stora som är kvar att göra. Annars är den stora utmaningen att inte gå upp i vikt under sommaren då man gärna lockas av glass och annat gott. Men mitt mål är at jag får äta sådant en dag i veckan, inte varje dag. 

  • Sjörå

    Just den här veckan känns det inte roligt alls med bröllop. Energin tryter överallt och jag är bara sur, arg och deppig. Det börjar märkas att jag inte hade någon semester förra året och massor att göra på jobbet. Men energin kommer säkert tillbaka och det blir roligt igen att planera bröllop. I helgen ska jag på hårkonsultation, provsminkning, proväta tårtor, träffa fotografen och Hällsnäs där vi ska vara. 

    Sen så är det mesta på plats, alla gäster har svarat och vi blir färre än vad vi hade räknat med. Men det blir nog bra ändå. Ringarna har kommit men ligger inlåsta så jag kan inte ta fram och fingra på den ibland. Men jag är oerhört nöjd med mitt val av ring.
     

  • Sjörå

    Idag känns det roligt att planera bröllop igen. Igår gjorde jag en konsultation hos frisören och hon gjorde en snabbuppsättning. Blir jättefint och jag litar till fullo på henne. Glömde att ta kort vilket jag hade lovat min tärna. Jag ska ha en halvuppsättning med lockar och några pärlor. Bokade även en tid för hårfärgning med henne men behöver inte klippa mig innan. Idag var vi på Hällsnäs och träffade deras personal. Vi gick igenom dagens schema med dem, bestämde mat och träffade fotografen. Han gav ett väldigt bra intryck. Ändrade om lite i planerna på min brudbukett, tanken var först enbart rosor men det känns lite tråkigt. Så jag gav floristen fria händer att binda ihop något i mina färger och sa bara vad jag inte gillade. Imorgon är det dags för provsminkning. Det enda som inte blev av i helgen var provsmakning av tårtfyllningar då tårtmakarna hade fått rädda ett bröllop som stod utan tårta och hade bakat halva natten. Toastmaster var också med idag. 

    Återstår att göra festhäfte och musiklista för kvällen. Och så en massa småsaker såklart.  

  • Sjörå

    Idag gjorde jag en provsminkning och överlag är jag nöjd. Ovant att se sig själv så sminkad. Ska be make-up artisten att täcka över mina finnar lite bättre nästa gång och även byta ut den svarta eye-linern mot en något ljusare. Jag tog kort på min provsminkning så ni får gärna kommentera om vad ni tycker om den. Notera att jag har fotat mig själv så vinklarna är lite konstiga. 



     
  • Sjörå

    Fast jag sminkar mig väldigt lite till vardags så för mig är det mycket smink. Min blivande man är inte förtjust i smink så därför försöker jag hålla mig till en neutral nivå. Det är just det där med att det ska synas på korten som oroar mig, samtidigt vill jag känna igen mig själv. 

  • Sjörå

    Har funderat lite igen och även pratat med en av tärnorna. Det jag ska be make-up artisten att ändra på är den svarta kajalen, den känns för hård mot mina annars ljusa färger. Sedan är jag inte helt nöjd med färgen på läppstiftet och funderar på att satsa på ett färgat gloss istället. Tur att jag har två månader kvar att vela på. 

  • Sjörå

    Nu har min blivande mans morgongåva kommit. Jättefin, tyvärr passade inte asken som följde med. Annars känns det som om det mesta är klart nu. Vi ska tag i festprogrammet efter midsommar tänkte vi. Känns som om jag har lite slut på energi när det gäller allt just nu. 

  • Sjörå

    Vi fick nästan alla våra osa sista veckan och en del sista dagen. Så ha is i magen och påminn inte gästerna förräns era osa har gått ut. Ibland verkar det som om folk tänker svara detta datum istället för svara senast detta datum. 

    Vi har ikväll gjort bordsplaceringen och börjat tänka ut vad vi vill ha med i festhäftet.Jättesvårt med festhäftet eftersom jag inte vill att det ska kännas som om gästerna är på en studentsittning utan på ett bröllop. Därför kommer vi inte ha med bröllopsbingo eller i mitt tycke fåninga etikettsregler. Det vi har planerat att ha med än så länge är:


    1. Välkomsttext


    2. Var är jag? (Kort om Hällsnäs)


    3. Meny


    4. Kamera och gästbok


    4. Presentation brudparet (Taget från vår hemsida)


    5. Bordsplacering


    6. Vem är det? Och vad kan vi prata om?


    7. Stort tack


     Vad tycker ni saknas?
  • Sjörå
    FrökenCitron skrev 2013-06-25 19:29:54 följande:
    Någon som har samma problem som mig? 

    När jag går så huden mellan låren går ihop så får jag skavsår. Så när jag har kjol så har jag alltid ett par avklippta strumbyxor för att slippa skavsår (otroligt osexigt, men skavsår är inte heller sexigt)
    Glad 

    Så mitt problem är nu; vad ska jag ha på bröllopet?
    Ett par mamelucker? Flört 
    Absolut, och jag ska ha ett par mamelucker eller närmare bestämt ett par sidentrosor med ben som jag har köpt. Vägrar vara obekväm utan tänker vara praktisk. Sådan här har jag köpt
    http://www.sidenselma.se/p-30-dambenklder.aspx

    Läste en gång en artikel om en tjej som påpekade att det syns i hela ansiktet när man har på sig obekväma trosor. Så det tog jag fasta på och väljer att bara bekväma trosor.  Och så kan man byta om till något snyggare under natten. 
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!