Inlägg från: Sjörå |Visa alla inlägg
  • Sjörå

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Nu har vi bokat in en vigselförrättare. Känns jätteskönt att ha en såpass stor sak avklarad. Annars rullar det på i ett långsamt tempo. Mina beställda skor passade inte så nu får jag leta nya. Inser att jag har så konstiga fötter att jag verkligen måste prova skorna i en affär först.

  • Sjörå

    Här står det allmän still just nu. Det är ändå så mycket som händer i vårat liv. Idag fick jag besked om att jag får min anställning förlängd med sex månader t.o.m. den sista augusti så nu känns det som om vi i lugn och ro kan koncentrera oss på planera bröllopet igen. 

  • Sjörå

    Jag kommer att ha vanliga sköna bomullstrosor. Eftersom min brudklänning kommer att ha en inbyggd korsett litar jag på att den håller in magen. Och gör den inte det får jag leta efter hålla in magen trosor. Men så är jag lite petig också och vill gärna kunna andas under vårat bröllop. 

  • Sjörå
    Aug 2013 skrev 2013-02-10 19:50:41 följande:
    Vi gifter oss i Tillinge kyrka en liten bit utanför Enköping.
    Vad roligt med en Enköpingsbrud. Nu ska jag iofs inte gifta mig i Enköping men jag jobbar där i veckorna. Om du vill ha någon att prata bröllop med är jag tillgänglig i veckorna. 
  • Sjörå
    Aug 2013 skrev 2013-02-12 15:28:33 följande:
    hihi jajamensan, en Enköpingsbrud :D
    Vart ska ni gifta er?
    Vi ska gifta oss utan Mölnlycke som ligger en bit utanför Göteborg. Jag är därifrån från början och eftersom vi ska ha en borgerlig vigsel passade det stället oss bra. Var ska ni ha festen?
  • Sjörå
    JennieG skrev 2013-02-12 19:52:10 följande:
    Här är en till enköpingsbrud. Jag ska iofs inte heller gifta mig i enköping men bor där. Hör av er om ni vill bolla ideér, prata, planera eller vad som
    Vad trevligt. Alltid roligt att lära känna nya personer och staden. Jag har fått en förlängd anställning på kommunen i sex månader till så jag kommer att vara där från och med första mars och sex månader framåt. 
  • Sjörå

    Jag har bestämt att jag ska ha röda och cremefärgade rosor samt murgröna. Buketten ska inte vara hårt bunden och inte innehålla en massa pärlor, fjärilar och annat. 

    Just nu känns det som om vi ligger efter i planeringen så¨tanken är att vi i helgen ska sättas och med vår checklista och helt enkelt sätta lite fart. Det är nu lite mindre än sex månader kvar så det behövs.  

  • Sjörå

    Vad är rimligt att betala för en solist? Min kollegas dotter är jätteduktig sångerska och vi vill gärna att hon sjunger på vårt bröllop. Pratade med kollegan idag och hon sa att vi skulle lämna ett prisförslag. Men vad är rimligt?

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!