• Mpta

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Nån som vill skriva in mig?;) funkar inte på telefon och nu förtiden blir det tydligen helt galet på datan också, nån som vet varför? 3 augusti - Mpta - Bollnäs

  • Mpta

    Vi ska servera bål när alla gästerna kommer, den alkoholhaltiga bålen är fixad men är det nån som har nå tips på en alkoholfri bål?:)

  • Mpta

    Idag har ja hämtat min ring! Blev bättre än ja hade förväntat mig :) om 2 veckor får ja börja bära den! Shit 2 veckor! Vart tar tiden vägen??

  • Mpta

    Idag har prästen vart hit på besök, kändes riktigt bra, en riktigt trevlig kvinna så det känns som vi fick en av de bättre, dom präster vi har haft på dop har vart trevliga men inte känt så engagerade och planerande om man säger så!:) hon ville se en kyss under vigseln men ingen sängkammar kyss sa hon Hon frågade oss även om vi ville "öva" i kapellet och det vill vi gärna känns lite tryggare då, så på onsdag nästa vecka ska vi till kapellet och känna på vigseln lite

  • Mpta

    Sommaren13: jätte fina frisyrer, skulle gärna ha nå liknande om ja hade långt hår, vill inte heller ha nå stramt! Jag har dock så tjockt hår så varje frisör får en chock å håret har ett eget liv så ja gissar på att ja inte skulle kunna ha den där frisören om ja så hade långt hår, skulle nog krävas ordentliga hårspännen isf :)

  • Mpta

    Trodde inte ja skulle drömma några "mardrömmar" om bröllopet då d snart bara är en vecka kvar men nu har ja gjort d två nätter i rad, första natten drömde ja att vi kom fram till kyrkan, vandrade in och väl där framme insåg vi att min klänning räckte till midjan och jag va helt naken nertill, mannen va även han helt näck nertill men hade kläder upptill inatt drömde jag att det var några killar som envisades med att de skulle knäppa kort på min son när vi va ute på, det gillades inte å jag blev arg! Vilket ledde till att ja fick ta emot ett antal slag i ansiktet, några dagar kvar till bröllopet å jag såg helt sönderslagen ut, vaknade alldeles kallsvettig å både täcket å kudden va så pass blöta så ja va tvungen att vända på dom! Hoppas ja sover bättre inatt!

  • Mpta

    johannisen: vi har ingen ringkudde utan mannen kommer ha asken i fickan!

  • Mpta

    Ja om en vecka denna tid gissar ja på att man är på helspänn! Mycket att hinna med men ändå gör ja inte mycket alls, gissar på att veckan blir stressig

  • Mpta

    Ihelgen har det verkligen vart ett varierande väder, solsken för att 5min vända om till störtskur, hagel och blåst och så har d hållt på, har åskat till och från hela helgen och då slog det mig, tänk om man skulle ha sån otur att det blev åskväder som ledde till strömavbrott så man inte skulle kunna spela musik på festen?? Usch hemska tanke!

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!