Inlägg från: Längtandsfull |Visa alla inlägg
  • Längtandsfull

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Augusti13: önskar jag kände som du för jag vill göra nått nu.. =) Men får väll planera oxh kolla lite iallafall..

  • Längtandsfull

    Imorgon skall vi ta en heldag och kolla klänningar i Göteborg.. Men eftersom att jag känner att det är hur långt kvar som hällst till den 10 augusti så känns det lite fel att köpa klänning nu. Men titta kan man ju =)


     


    På söndag skall vi kolla ringarna. Har lämnat in massor av eget guld så ringarna kommer nog inte gå på då mycket i pengar =)


    Hur gör ni med ringarna?


    Jag skall ha 2 st och min blivande skall ha 1. Egentlligen vill vi ha kvar våra förlovningsringar men eftersom att det var så många årsen som vi förlova oss så tänkte vi inte alls då på att den skulle passa ihop med mig andra ring..


    Så om dom förlovningsringarna vi har idag inte går att göra om på nått sätt så kommer vi förlova oss på nytt med nya ringar som passar ihop med min andra ring.


     


    Lite rörigt kanske =)


     


    Men om dom ringarna vi har idag inte går att fixa till så att dom passar ihop med andra så måste vi ju köpa nya förlovningsringar och det får vi ju isåfall göra redan nu. Så vi får använt dom lite innan bröllopet =)

  • Längtandsfull
    Augusti13 skrev 2013-01-25 11:08:17 följande:
    Jag kommer också få en ny förlovningsring nu snart, så att den passar med min vigselring :) Min blivande har dock kvar sin, och kommer inte heller ha någon ny vigselring.
    Angående klänning är det inte alls för tidigt att köpa enligt butikerna, då det ofta tar 5 - 6 månader att få klänningen efter köp, och efteråt vill man kanske justera något.

    Vi vill ha likadana förlovningsringar så man ser att det är våra som hör ihop.. Därför så får även sambon skaffa ny..


    Jo det är ju sant att vissa klänningar tar lång tid att få men det finns ju dom man kan köpa direkt..


    Hittade en på blocket som vi skall kolla på imon också.. Då blir ju köpet direkt och det känns ju tidigt att ha klänningen hemma redan 6 månader innan..


     

  • Längtandsfull
    Wardelli skrev 2013-01-25 11:44:58 följande:
    Även vi ska köpa nya förlovningsringar då våra inte matchar med några vigselringar. Så det tycker inte jag är så bökigt :D Har redan sett ut våra nya ringar, så nu är det bara att beställa dem också :)
    ok då är vi inte ensammna då=) sambon köper också ny eftersom att vi vill ha ringar som matchar varandra.
  • Längtandsfull

    Denba helgen gar det verkligeb hänt saker =) I lördags var jag och mamma i gbg och kollade klänning. Sa i tidigare inlägg att det kändes tidigt att köpa klänning nu men i fjärde och sista butiken så fanns det en jättefin klänning till ett bra pris. Fick med den hem direkt så nu ska jag hitta en sömmerska/skräddare som kan sy om det lite så den blir precis som jag vill =) I söndags var vi på smycka och valde ut nya förlovningsringar och även en vigselring till mig som passa bra ihop. Vi beställde dom så på fredag har vi dom =) Min mamma och mormor har bidragit med massa guld. Så priset för oss att betala blir ca 5000:- istället för ca 18000:- Sen så betyder det mycket för mig att få bära vidare min mormor och morfars vigselringar. Fotografen var här och prata igår också. Det är en hobbyfotograf men det känns endå verkligen bra. Händelserik helg...

  • Längtandsfull

    Denna helgen har det verkligen hänt saker =) I lördags var jag och mamma i gbg och kollade klänning. Sa i tidigare inlägg att det kändes tidigt att köpa klänning nu men i fjärde och sista butiken så fanns det en jättefin klänning till ett bra pris. Fick med den hem direkt så nu ska jag hitta en sömmerska/skräddare som kan sy om det lite så den blir precis som jag vill =) I söndags var vi på smycka och valde ut nya förlovningsringar och även en vigselring till mig som passa bra ihop. Vi beställde dom så på fredag har vi dom =) Min mamma och mormor har bidragit med massa guld. Så priset för oss att betala blir ca 5000:- istället för ca 18000:- Sen så betyder det mycket för mig att få bära vidare min mormor och morfars vigselringar. Fotografen var här och prata igår också. Det är en hobbyfotograf men det känns endå verkligen bra. Händelserik helg...

  • Längtandsfull

    Vi skickade ut våra inbjudningskort för 2 veckoren =)


    Finns inget att vänta på.

  • Längtandsfull

    När det gäller bröllopsdansen så funderar på på att göra något kul av den =)
    Någon slags show.. 

  • Längtandsfull

    I kyrkan sjall någon få sjunga arvingarnas låt det svär jag på. Vi har sagt sen vi träffades för 11 årsen att den skall vi ha på vårt bröllop. Då är det svårt att ändra på det nu.

  • Längtandsfull

    Ni som har barn hur gör ni med dom på bröllopsdagen?

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!