Inlägg från: Längtandsfull |Visa alla inlägg
  • Längtandsfull

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    såg att ag stavade välldigt fel förut =)
    Jag har själv kollat up detta med att resa iväg och det gör inget om ditt namn byts undertiden du är borta.
    Det enda som är viktigt är att det är samma  namn på biljetten som på passet.

  • Längtandsfull

    Ja nu är det nära.. Vi ligger bra till och har gjort det hela tiden men tyvärr har jag släktingar somhelt pplötsligt kom på att dom skulle jobba så dom kommer inte. Det är väll nått man endå bet pm när man anmäler sig.
    Det innebär att bordsplaceringen blir jättetokig så den måste göras om likaså alla 80 Festprogram där bordsplaceringen är med =( Så jävla segt =( Inte nog med det så har vår dator som vi har allt på kraschat.

  • Längtandsfull

    Jag och min morfar har alltid stått varandra välldigt nära. men för några rsen gick han bort och åren innan det var han inte sig själv pga alzimers.

    jag har funderat länge på att hedra han på nått sätt när vi gifter oss för jag vet att han så gärna skulle vilja vara med och han hade varit världens stoltaste..

    men hur skall man göra detta? Det får ju absolut inte bli allt för jobbigt för min mamma och mormor.
     

  • Längtandsfull
    johannisen skrev 2013-07-31 21:30:50 följande:
    Min sambos pappa gick bort i en tragisk olycka ungefär en månad innan vi träffades (så jag har alltså aldrig träffat min svärfar) och prästen föreslog att vi skulle ha ett foto av honom framme vid altaret någonstans under vigseln, vilket vi båda tyckte var en bra idé. Vi gör nog inte mer än så, då det trots allt inte är någon minnesstund (och dessutom över åtta år sen han gick bort), men på det sättet kan han ändå vara med.
    känns som att det skulle bli lite för mycket känslor och minnen som kommer upp om jag mormor och mamma hela tiden ser en bild på han...

    Fundera på om vi skall be prästen tända ett ljus eller nått eller blir det förmycket som en minnesstund då? 
  • Längtandsfull

    men jag vill ju endå att alla ska å veta att jag vill hedra han på något sätt...
    jättesvårt ju =/ 

  • Längtandsfull
    kipso skrev 2013-07-31 21:57:58 följande:
    Min morfar gick bort för många år sedan. Jag vet dock att han gärna skulle vilja varit med och hur mycket han hade älskat min sambo som han tyvärr aldrig fick träffa.

    Jag kommer att göra en liten miniversion av min brudbukett som jag ska sätta på min morfars grav dagen innan vigseln. På så sätt får han en del i bröllopet. 
    det var en fin grej men jag vill visa alla hur mycket jag älskar han och hur nära vi stod varann. 
    så någon liten sak som alla får va med vid som hyllar han skulle va fint men ett ljus kanske blir förmycket minnesstund. att spela hans favoritlåt kommer ng väcka upp förmycket tårar och bröllopsstämmningen försvinner kanske. 
  • Längtandsfull

    Nu är det bara 9 dagar kvar.. Jag är helt lugn och känner att vi har kvar oll på allt.
    Det enda jag är orolig för är vädret.. Jag känner på mig att det kommer regna=( fy vill verkligen inte det.

  • Längtandsfull

    Stort grattis till alla er här som gifter sig imon.
    Hoppas dagen för er blir kanon =)
    Väntar med spänning på bilder och att få höra hur allt fick.

  • Längtandsfull

    130810: tycker det låter precis som att dina nerver spelar dig ett spratt.
    Jag är också orolig och mest stressad hela tiden även fast vi egentligen ligger i ok tid. Men det har garanterat med mina nerver att göra.
    Jag är ett stort kontrollfreak och det är inte alltid så lätt.

    Men idag kl 16 går jag på semester och allt det roliga fix till bröllopet drar igång nu nästan så jag känner att vårt bröllop börjar nu =)

  • Längtandsfull

    Ok. Vi har ju faktiskt en tacktext i Festprogrammet det får räcka. Nu är det bara 4 dagar kvar.. Mycket som ska fixas nu dom sista dagarna.

  • Längtandsfull

    Håller med om att man borde bli iallafall lite informerad om vad mannen skall hålla hus på sin svensexa. Men att hålla det hemligt om när är ju inget konstigt. Jag blev också dåligt informerad och kunde inte ha någon kontakt med mannen eftersom att dom tog hand mobil. Def blev jag sur för.

  • Längtandsfull

    Vi visste inget om när våra dagar var men vi hade våra misstankar och dom stämde bra. Men kan ju lite räkna ut när det kan bli och då får man ju planera efter det.
    Vi blev irriterande på några efter svensexan men vi åkte och löste det med direkt för vi kände att så kan vi inte ha det när vi ska gifta oss.

  • Längtandsfull

    Jag vill bara säga att ja har inte lämnat tråden än =) självklart ska även jag lägga ut bilder från vår fantastiska dag i lördags. Men just nu är vi en vecka i Turkiet och tyvärr går det ju inte att lägga ut bilder från mobilen =( Men såfort vi kommer hem så skall jag fixa detta=)

  • Längtandsfull

    Då kommer här lite bilder från vår helt perfekta dag..


    Det blev precis så perfekt som jag alltid drömt om. Eller rättare sagt det blev fakiskt så perfekt som jag aldrig vågat drömma om.. =)


     


    Haft en dröm hela mitt liv om att Casper i Arvingarna skall sjunga på mitt bröllop men hela tiden trott att det är en dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse för först så skulle han aldrig komma till just MITT bröllop och om han nu skulle kunna det så skulle det va helt omöjliga priser att betala.


     


    Men VEM står 3 meter framför mig och sjunger till BARA oss jo underbara Casper =)
    Tänk att mamma har fixat detta... Hon är helt magisk och absolut den bästa mamman man kan ha =)


    Kan tillägga att han gjorde detta för oss för att han tyckte det skulle vara roligt. Han hade planerat in hela sin båtsemester efter vårt bröllop så att han var i närheten.

     Jag var även med Arvingarna på min möhippa men då hade jag inte en aning om att vi skulle ses igen =)


    Det som också var roligt var att ingen av gästerna visste att han skulle komma så alla blev överaskade och det gick en wow-våg genom hela kyrkan när han kom in.



  • Längtandsfull

    1337Lise: tack så mycket=)

    Frökencitron: Ja det va verkligen helt sjukt.. Kunde aldrig i min vildaste fantasi gissa detta.
    Hans son fyllde även år den dagen men endå tog han sig tid att sjunga för oss och va sen med utanör kyrkan vid mingel och fotografering.
    Han hade varit med mamma innan kyrkan, hemma hos henne och dom hade tjötat och drukit kaffe=)
    Vilken underbar människa han är.. Har träffat han innan men aldrig på detta viset =) 

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!