Inlägg från: 1337Lise |Visa alla inlägg
  • 1337Lise

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Vad härligt att läsa om era möhippor! Min blir inte av först den 2'e, de ville boka med mig eftersom jag jobbar helger ;) men det är skönt att vara förbered. Vet dock inte vad min tärna hittat på för bus! Men min m2b vet och håller det hemligt med ett fuffens leende. Igår fick jag en kraftig släng av nervositet inför vigseln. Är det nån mer som börjar bli nervös? Jag är så rädd att jag ska se sur ut i kyrkan! Grejen är att när jag blir obekväm eller nervös så tappar jag förmågan att le (det har jag lärt mig på alla födelsedagar jag haft, samt studenten). Så tänk om jag står där och är överlycklig men mina mungipor nekar nedåt, och glädjetårar rinner ned för kinderna - men ser ut som surtårar. Haha!

  • 1337Lise

    Vilken välplanerad och härlig svensexa du fick Mandala! Underbart

  • 1337Lise
    Lakinna skrev 2013-07-15 09:09:15 följande:
    jag har sagt till mina tärnor att deras störta uppgift innan vi går in i kyrkan är att säga till mig att le och att sänka buketten så att jag inte håller den som en mikrofon :)
    Jag får komma ihåg det också! Känns som det är så många små små punkter som man måste komma ihåg att säga och göra udner dagen, tur att man har checklistor ;)
  • 1337Lise
    soderpling skrev 2013-07-16 07:56:49 följande:
    Vi har varit tillsammans i drygt 2år och har inga barn varken tillsammans eller sedan tidigare.  Vi har dock två extremt bortskämda katter (de är typ som våra bebisar) Flört
    Samma här! Två bråkiga kissar har vi, och tillsammans i lite mer än 2 år =)
  • 1337Lise
    leula skrev 2013-07-16 22:01:13 följande:
    jo nu börjar nervernadrömde häromdagen att 1) glömt raka benen    2) glömt köpa underkläder3) cateringfiraman hade fått näringsföbudoch det var två timmar kvar till vigseln!!! *panik*
    Jag har drömt liknande! Drömde att jag gick ned för altargången och insåg att jag inte rakat benen och inte heller hade några nylonstrumpbyxor att dölja det med. Sedan har jag drömt att det är fredagen innan bröllopet ett flertal gånger, och då är jag längtansfull men stressad över allt som inte är gjort.
  • 1337Lise

    Haha, dessa drömmar! Hemskt när man drömmer det, men roligt att läsa om att många har dem. Kom på när jag läste om Aug 2013's dröm att jag för ett tag sedan hade en mardröm om vigselakten. Prästen sa aldrig att vi fick kyssa varandra! Så när vi gick nedför altargången var jag jätteupprörd och vill göra om allt eftersom vi inte hade pussats. Prästen sa "Jaha.. ni ville ha en SÅN vigsel..". Allt var förstört =(

  • 1337Lise
    7011e gången gilt skrev 2013-07-17 12:33:56 följande:

    å de öppnar kl 14


    känns som jag ahr massa kvar å göra å de har jag åxå


    Vi har också en massa kvar att göra =/ har inte träffat prästen ännu, men vet ärligt inte när i kommer få tid. Killen och jag jobbar nämligen om varandra enda till augusti. När den ena är ledig så jobbar den andra! Ironi..

    Buketten är inte fixad heller och jag inser att mitt pass är borta - så om det ska bli nån resa efter bröllopet så måste jag beställa nytt. Vi ska också åka till Tyskland och köpa viner - men det vin jag vill ha finns inte att köpa där. Tärnans klänning är för stor (Typiskt, jag skojar med henne att hon inte får gå ned mer i vikt nu!).

    Mycket smågrejer och stora grejer som inte är klart ännu =I
  • 1337Lise
    Augusti13 skrev 2013-07-17 14:12:19 följande:

    Hihi, roligt med alla drömmar! Har själv haft otaliga mardrömmar, t.ex. att fotografen inte kommer, att klänningen är trasig eller att jag blir supersen till vigseln.  


     


    Tänkte bara tala om för dig, ifall du inte visste, att det inte är vanligt i Sverige att prästen säger att man ska kyssas. Ofta är första kyssen just på kyrktrappan! Vår präst kommer inte säga under vigseln att vi kan kyssas, men han sa däremot att han inte hade något emot att vi pussades när det kändes rätt för oss ;)

     


    Jag har faktiskt haft det på känn =s har aldrig direkt varit på ett bröllop, och inte träffat prästen så allt jag har att gå efter är amerikanska filmer... vilket inte är samma traditioner. Men tack för upplysningen =) känner mig dock lite koko nu.
  • 1337Lise
    viXan skrev 2013-07-17 23:40:12 följande:

    Fina ni är i era klänningar!!


     


    Mina tärnors klänningar kom idag (de är på semester o får prova dem i helgen hihi)


    Jag beställde på jjshouse.com den 9/7 o de kom idag... det är snabbt :)


    Håller tummarna att det inte kommer ngn faktura på tull m.m (y)


    Jag fick en hiskligt dyr faktura från de som levererade den =S var absolut inte beredd på det. Har efterhand beställt från Kina och lite småsaker på JJ's men det är bara min brudklänning som gick på 400 spänns tillägg
  • 1337Lise

    Har idag skrivit ut en checklista som jag ska sätta upp i lägenheten, så min kära m2b vet exakt vad som behöver göras ;)

    Men jag känner att jag behöver få ledigt så att jag hinner ta tag i allt. Just nu ligger det ett svart moln framför allt som har med lycklig bröllopsplanering att göra. Har nämligen fått problem på jobbet... börjat jobba med en fruktansvärt elak människa som igår fick veta att jag skulle gifta mig (det var INTE jag som gav henne den nyheten), så då fick hon chans att ta bort allt vad glädje heter över mitt giftermål.

    Bland annat frågade om möhippa och svensexa och började berätta hemska historier som folk är med om, och hon avslutade allt det hemska genom att säga "Du får hoppas att din man kommer hem i livet *paus* eller i alla fall med alla ben och armar i behåll.. det vet man ju aldrig om han gör". Snacka om att VILJA oroa mig. Senare under natten (jag jobbar nätter som undersköterska) frågade hon om jag sökt nytt jobb - "för du kan ju inte få fast anställning här. Och du kan ju inte hanka dig fram som vikarie. Här kommer du aldrig få någonting. Har chefen lovat dig nåt? För hon går inte att lita på." Grejen är att jag jobbar mitt 4'e år på samma ställe.. och vi alla börjar som vikarier. Herre gud vad hon gör mig ledsen.

    Förlåt att jag smet från ämnet men jag ville dela med mig av mitt lidande här. Det är ju nog med stressen från allt planerande till bröllopet men nu måste jag stå ut med trakasserier från min arbetskollega 

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!