Inlägg från: sansun |Visa alla inlägg
  • sansun

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Poppee skrev 2013-02-14 21:07:39 följande:
    Nu har jag gått ner 30 kg och har 3 kvar och beställer klänning nu i april-maj har som sagt hittat min drömklänning ♡ längtar sååå
    WoW, starkt jobbat!
     
  • sansun

    Gör mitt första egna inlägg här på BT nu, blir så peppad av vad alla hittar på å era snygga klänningar osv. Vi ska gifta oss den 10 Aug och har knappt börjat planera.... :-/  TROTS att det är exakt ett år sedan frieriet (igår). Känns som det är så lång tid kvar men det är ju inte det när man börjar fundera  
    Lite klart har vi ju, kyrka, lokal till festen, bandet. men resten! Vi har ju självklart kollat och funderat på lite av varje men inte bestämt mer än så.  Hehehe, kanske dags att ta tag i det ordentligt. Eller va tycker ni?

  • sansun
    Aug 2013 skrev 2013-02-03 20:46:09 följande:
    Det är jätte svårt det där hur man ska göra och som sagt man vill inte tvinga någon utan dom har all rätt att tacka nej om dom känner att dom inte vågar/vill så själklart godtog vi det.
    Men det är ju jätte konstigt när den man redan har en bild utav hur de kommer att bli tackar Nej.
    Vi funderade massor hela förmiddagen tills jag ringde en utav mina bästa kompisar och frågade henne.
    Även hon vill fundera men dom kom sen på middag nu ikväll och hon tackade efter mycket prat om vad vi förväntade oss osv JA! Gud så skönt. Nu kan vi äntligen skicka ut våra inbjudningar med all info och samtidigt då berätta för alla att vi ska gifta oss då ingen fått veta något än. Våra föräldrar kommer nog att ringa oss fort som sjutton då deras inbjudningar dyker upp i brevlådan i veckan men någon lite arg kommentar om att dom inte fått veta något förens nu ;)
    Men jag menar efter 6 års förlovning och många många tjatiga frågor om när det blir så är det äntligen dax!

    Vi kikade på ringar idag. Jag har hela tiden varit inne på guld medans sambon har försökt få in mig på titan spåret men nää dom känns så simpla.
    Vi gick en på en guldsmedesbutik i västerås och hittade en ring som vi verkligen fastnade för och denna var i titan. Jag tar diamanter i min troligtvis 5st som det var i den jag provade i butiken men man får den ju precis så som man vill ha den.
    Den är som delad imitten så det ser ut som två ringar så då tar jag av min flrlovningsrig och har bara en jag med.
    Vet dock inte hur man lägger upp bilder så jag kan inte visa er hur den ser ut :/
    Att priset för båda ringarna blir mindre än vad bara min i guld skulle kosta gör ju inte saken sämre direkt! ;)
    Vi har förlovningsringar i Titan, precis som du var jag lite "anti" , INNAN jag såg dem, då blev det bara RÄTT Stilrena och snygga är ordet! Tycker inte alls att de ser simpelt ut. MEN hittar ingen vigselring som jag tycker matchar riktigt. Får jag fråga vad den du valt heter? 
  • sansun
    Aug 2013 skrev 2013-02-16 09:38:38 följande:
    Absolut, den vi valt är från Swepol www.swepol.pl/se/titan-allians

    Finns massor där. Kolla återförsäljare sen går du till dom nära dig och frågar efter ringarna, här hos oss hade dom nämligen dem i ett stängt skåp utan fönster så man såg inte ens att de ringar fanns, idiotiskt!
    Dom gör ringen så som du vill ha den i bred, antal diamanter osv osv
    Vi tänker ta dessa och lösa in våra förlovningsringar i guld då dom bara kommer ligga annars endå. Tycker denna var så fin eftersom det även ser ut som två ringar så tyckte vi det räcker med en.


    Riktigt snygga! Tack för tipset!
  • sansun
    Mandala skrev 2013-02-25 09:54:17 följande:
    Sitter här lite förbryllad över hur man ska klara av att dansa i brudklänning, klänningen är lång och ganska stor. Har ni funderat nåt på det`?
    JAG har funderat mer än en gång på detta! :-/ Å jag har även funderat på att kanske ha en annan lite partiagre klänning att byta om till på kvällen. Är det fusk? :-O Ja, jag vet inte. Men den så kallade brudvalsen ska ju vara i brudklänning å även om jag inte kommer ha en prinsessbakelse direkt så är inte jag van att dansa i långa klänningar med släp
     
  • sansun
    Gissi skrev 2013-02-24 18:23:01 följande:
    Hallå i tråden!

    Här kommer ännu en Augustibrud. Vårt bröllop äger rum den 31 augusti.

    Jag har varit och testat måånga klänningar men inte hittat den rätta än. Känner mig väldigt stressad!!
    För någon vecka sedan skickade vi ut Save the date korten. Kyrkan och lokalen är bokad, värdpar är klart, bestman och made of honor är klara. Om någon vecka ska jag ha tjejkväll och fråga mina andra tärnor om dom vill vara tärnor =)

    Längre än så har vi inte kommit än. 
    Å äntligen någon som e ungefär på samma stadie planeringsmässigt  som mig Å vi gifter oss den 10 Augusti så du ligger nog lite bättre till ändå :-O Jag har inte heller hitta klänningen med DET ännu. Finns ju tusentals å jag vet säkert vad jag inte vill ha..... Känner mig som velig 5 åring som ska köpa lördagsgodis, samtidigt så vill man ju gärna att det ska vara så nära perfekt som det bara går
     
  • sansun

    NU har vi bestämt oss för inbjudningskort och beställt dessa Passade även på att beställa servetter med tryck på från samma ställe. Då är det bara resten kvar då  
    Måste bara få skriva vilken härlig dag detta är också Började ju inte fullt så underbart i natt då när minstingen 1 år kräktes, somnade om, sov ca 1 1/2 tim bajsade igenom allt vad bjöja, pyjamas och sängkläder heter. Men nu är han pigg så vi har isolerat oss hemmavid och håller tummarna att det är över. Nu skiner solen och jag sitter med en kopp kaffe och datorn ute på altanen, grabbarna leker i snön och karln ska jobba kort dag VARDAGSLYX på hög nivå! Hoppas att ni andra kan njuta av livet likaså!
     

  • sansun
    Mandala skrev 2013-02-25 11:02:47 följande:
    Nä det verkar svårt. Jag har inte tänkt visa klänningen för mannen innan bröllopet, annars hade det kanske varit bra att öva på att dansa valsen i brudklänningen. Möjligt att brudvalsen kan gå att dansa men efter valsen tror jag att jag måste byta om. Jag/vi vill dansa lindy hop nu när vi gått på det ett tag, det går inte alls med långklänning. 
    Haha, nä det kan garanterat bli lite överkurs
    Men då finns det fler som tänkt byta klänning senare under kvällen.  
  • sansun

    Pep precis till i mobilen, sms, från Posten! våra inbjudningskort har kommit!!!!!!!!  Skrattande TJOHOOO!!!!! 

  • sansun

    HUR är den traditionella bordsplaceringen vid honnörs bordet? :-O
     

  • sansun

    Tack Alvstina! Tänkte inte så långt att det gick att googla fram det :-/ Mycket i tankarna nu!

  • sansun

    Ikväll när jag nattat sönerna och sambon jobbar borta,  ska jag börja vika inbjudningskorten. Min syster har textat såå snyggt på kuverten så nu är det nära! Innan veckans slut ska de ligga i postlådan Börjar kännas att det är på riktigt nu. På fredag ska jag prova lite klänningar. Har ett hum om dukning och dekoration, ett färg tema bestämt. Ja nu känns det som det händer grejor!

  • sansun
    Augusti13 skrev 2013-04-03 21:20:46 följande:
    Brudar, hur har ni gjort med blommorna? Jag var förbi en florist idag som tyckte jag skulle komma tillbaka 2-4 veckor innan bröllopet för att beställa brudbukett och allt som hör till. Alltså i juli! Låter det rimligt eller kan det bli för stressigt tror ni?
    "Våran" florist sa samma sak, eller hon sa - vi vill komma in så sent som möjligt av en enkel anledning, då blir det minst ändringar. Bokar man blommor långt i för väg så är risken stor att man under tiden man planerar hittar nya saker man gillar, ändrar på ev teman, dekorationer osv.  Tycker det lät rätt logisktoch jag litar på att hon hinner fixa det om hon säger att hon gör det! Dom har bokat in datumet i sin kalender, det är det ända. 
  • sansun

    Ingen som tänker att denna omskrivna broder kanske är spelare? Jag vet inte men det var min första tanke alla fall. Hoppas att det löser sig för de inblandade!

  • sansun
    Karolajia skrev 2013-04-30 12:15:37 följande:
    För er som ska ha vigsel i kyrka. Har ni haft vigselsamtal? Jag bokade ju kyrka långt i förväg (över ett år) så börjar bli nojig att de glömt bort oss. 

    Hade inte tänkt på att vigselförrättaren kanske inte skickar in blanketten direkt så jag tror han bara har 1 dag på sig för vår hindersprövning. Haha, ingen press här inte...  
    Haha, då e det ju hur många timmar som helst "över"  
    Vi har inte heller haft samtal med prästen ännu. Vigsel den 10 Aug.  Bokade också med nästan ett års framför hållning, tänkte så här ja, att om de inte hört av sig innan semeststart så ringer jag själv, slutet på Juni, början på Juli alltså.
  • sansun

    2 månader & 2 dagar kvar nu bara, och vi har..... ingen brudklänning, ingen klädsel till mannen, inga tärnklänningar inga kläder till våra söner. Inte haft någon kontakt med prästen. Ingen vigselring, ingen brudbukett. Ingen menyn, ingen alkohol, ingen serveringspersonal. Ingen bestämd dukning, inget fest häfte, inget vigselprogramm. Ingen barnvakt framåt kvällen... Behöver jag nämna att vi har ABSOLUT ingen kläm på alla små saker som ska ordnas också. :-/ 
    Jaaa men varför stressa??? :-O Tycker det har kännts som en evighet tills det är dags, men hokus pokus så är det ju bara där!   

  • sansun

    2 månader & 2 dagar kvar nu bara, och vi har..... ingen brudklänning, ingen klädsel till mannen, inga tärnklänningar inga kläder till våra söner. Inte haft någon kontakt med prästen. Ingen vigselring, ingen brudbukett. Ingen menyn, ingen alkohol, ingen serveringspersonal. Ingen bestämd dukning, inget fest häfte, inget vigselprogramm. Ingen barnvakt framåt kvällen... Behöver jag nämna att vi har ABSOLUT ingen kläm på alla små saker som ska ordnas också. :-/ 
    Jaaa men varför stressa??? :-O Tycker det har kännts som en evighet tills det är dags, men hokus pokus så är det ju bara där!   

  • sansun


    Första bilden från fotografen! En helt å hållet, RÅ kopia, inget redigering gjord överhuvudtaget. 
    Spöregn 4 dagar innan, regnet vräker ner 2 dagar efter men under VÅR dag höll det uppe, hela dagen.  
    Tradition blandat med överraskningar genomsyrade hela vår vigsel och efterföljande fest. Skulle nog kunna skriva en hel bok om denna underbara dag! Men tror jag besparar er det    
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!