Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Nikkita skrev 2012-10-01 21:33:06 följande:
    Tack för tipset, men de är lite för dyra och lite för små för mig :P

    Och 3 månader är väl ingenting, vissa brudpar tar ju upp till ett år på sig att fixa med det där och det är helt okej. Då bör ju 3 månader anses som relativt snabbt jobbat ;)
  • daniiel
    Chicita skrev 2012-10-04 09:59:36 följande:
    I morgon ska jag gå och färga håret igen.
    Få se vad det kostar att "fylla på" så att säga. För om jag får lov att betala för en "helfärgning" varje gång så kommer jag inte kunna fortsätta färga på salongen även om mitt hår helt klart mådde bättre av det. Obestämd 
    Jag har ingen aning om hur det funkar, men jag hoppas att du inte behöver betala så mkt. Att färga på salong är ju, tyvärr, svindyrt :/
  • daniiel

    Idag fyller vårat mystroll Emmerdale's XoXo "Stella" hela 1år! :D



    Jag firar med att åka till tandläkaren, dom hade en akuttid ledig idag, tack å lov! Men ikväll ska det firas med paket och hundtårta! :)
  • daniiel

    Tack :) Ja, tiden bara springer iväg.. tycker det var förra veckan vi fick det efterlängtade samtalet om att valparna var födda :P

    Det gick sisådär hos tandläkaren. Jag är vettskrämd för att gå till tandläkaren, men jag fick maaassor med bedövning och så lagade dom ett hål temporärt. Ska tillbaka om två veckor och dra ut tanden. Ska bli skönt att bli av med åbäket. Då kommer jag dock få lugnande före.

    TheD - Jag är inte sugen på att byta med dig, tyvärr, men det kommer nog gå bra ska du se :)

    Nikkita - Vad spännande! :D Som Chicita skriver, så kan ju en tex kycklingsallad vara en bra idé. De flesta äter väl det? Och det är snabbt och enkelt att göra. Ni vet ju säkerligen om det är någon av dom som är allergisk mot något eller liknande. Skiva gärna någon baguett att ha till :)


  • daniiel

    Ja, precis och den sitter längst in där uppe till höger, så det känns inte som att jag kommer sakna den heller :) Den är lagad och det har släppt och en bit av tanden lossnade då också, så det är inte så mkt kvar att rädda :P Jo, dom hade gärna fått göra det idag, för just nu oroar jag mig för att behöva gå två veckor på smärtstillande. Det känns inge vidare. Nu har jag ju ont, men det känns som att det kan bero på att dom var där och borrade. Får se hur det känns imorgon. Jag skulle gärna vilja äta lite hehe


  • daniiel
    Chicita skrev 2012-10-15 22:46:13 följande:
    Är det en visdomstand eller tanden bredvid visdomstanden?

    Dom ville dra alla mina 4 visdomständer, men eftersom jag ju har lite problem med det där med bedövningen så lät det inte som en bra idé i mina öron Tungan ute 
    Jag fick den ena visdomstanden 4 ggr, det låg en sena över den så att så fort den kommit upp lite mer än halvvägs så blev senan så spänd att den tryckte ner tanden igen. Tills dom skar av senan.
    Men efter det har jag inte haft några större problem förutom att det är lite trångt i munnen (jag är väl inte så stor i käften som vissa påstår Oskyldig ).

    Hoppas att tabletterna och den provisoriska lagningen funkar i alla fall så du kan leva normalt dom här veckorna  
    Tanden brevid måste det ju vara, för jag har inga visdomständer alls :P

    Men huuvva, det lät inge vidare alls det där :/ Eller ja, skönt att det gick att ordna så tanden tillslut kom upp ordentligt. Jag har alltid varit livrädd för visdomständerna, men nu har jag börjat förstå att jag inte kommer få några. Vilket röntgen bekräftade idag.

    Tack, det hoppas jag också :)

    Och på tal om lite sjukrelaterade saker, hur är det med ditt finger?
  • daniiel
    Chicita - Men fy! Det låter ju verkligen inte trevligt alls :( Att behöva ha så ont är ju otroligt jobbigt! Och det är ju inte alls roligt om att operationen var helt i onödan, men ännu värre ifall det skulle bli sämre efter den. Du bör väl kunna få en tid tidigare än om 2-3 månader ifall det fortsätter göra ont? Ja, och om knölarna inte försvinner eller skulle bli större tex.

    Och nu har jag våndats med min tand hela dagen. Det gör så fruktansvärt ont fortfarande, men inte i tanden, utan som i tandköttet/käken runt om. Det är svullet och jag har nu ikväll börjat få feber också, så det är ju bara att ringa tillbaka imorgon och se vad dom säger.
  • daniiel

    Ja, det är klart :) Det tar ju sin lilla tid för att läka också och man behöver ju inte jaga upp sig i onödan. Det är bara jag som är så rädd för att ha ont, alls, så jag gnäller och tycker det är hemskt så fort det gör ont :P Hoppas att det ska gå åt rätt håll och bli bra :)

    Ja, det verkar ju inte bättre än att jag åkt på en infektion. Jag hoppas att jag får komma och dra ut den sabla tanden reda i veckan! Jag vill inte vänta två veckor på det. Som det är nu kan jag ju knappt äta eller sova.


  • daniiel

    Det kändes lite bättre i/kring tanden igår. Svullnaden hade gått ner, febern likaså och smärtan avtagit en aning. Jag ringde därför aldrig till tandläkaren. Är inte så sugen på att betala för flera besök. Nu, idag, när jag stiger upp så trillar en stor bit av tanden ut. En tredjedel av tanden typ. Jag tänker då att "Jamen, då måste jag ju få komma in och plocka bort den tidigare", så jag ringer dit. Nej. Jag ska få komma in idag och sätta ett band runt tanden. Jippie!


Svar på tråden BT-Veteraner