Inlägg från: TheD |Visa alla inlägg
  • TheD

    BT-Veteraner

    Chicita skrev 2013-03-27 18:13:57 följande:
    Vad kul TheD Skrattande
    Då måste vi ju luncha (eller fika?) någon dag Glad

    Vart ska du praktisera?
    Jag börjar kl 12 på dagarna sen slutar jag lite olika... Vi hinner nog komma fram till en bra tid ;)

    Jag ska vara på Tidningstjänst där jag först satte min fot 2007 efter att jag kom hem från USA. Förhoppningsvis kommer jag få jobba och då behöver jag sova några timmar, därför har jag satt mitt schema med start kl 12 ;) hehe. Jag ska massera, vara instruktör i pinnjympa och utföra 5 kostregistreringar.
  • TheD
    Chicita skrev 2013-03-27 19:56:20 följande:
    Behöver dom massörer på tidningstjänst Glad
    Man kanske skulle jobba där
    Behov finns ja, men det finns inget jobb ;) Jag gör min praktik där bara för att få min första praktik gjord haha. Nästa blir på ett nytt ställe. Men första som varken jag eller andra i klassen bryr sig så mycket om kan jag gott och väl vara på en arbetsplats där jag känner personalen.
  • TheD
    snowstars skrev 2013-04-03 13:19:21 följande:

    Jag känner mig jättearg å dina vägnar just nu, daniiel. Det är ingen lätt situation ni har hamnat i.


     


    Å mina egna vägnar vill jag bara hälsa att jag funderar över hur jag tänkte när jag valde att utbilda mig till lärare i spanska av alla ämnen. Det här är jättesvårt!


    Språk är skitkul och lätt ;) Iaf hade jag lätt för det i skolan.
  • TheD

    Jag sitter och fixar temamusik för pinnjympan som börjar nästa vecka. HJÄLP! Ni här inne, har ni förslag på rocklåtar? Helst bakåt i tiden ;) Jag har 16 låtar men vill helst ha 20. Men det ska vara bra låtar. Inte skrik!


    .Tex: I was made for loving you baby, pour some sugar on me .. I det stuket. Jag tycker det är så många låtar som går under rock som jag inte tycker är det.

    Ngon som har förslag? Ös på, får gärna vara fler än 20 och jag kan lätt byta ut låtar om jag hittar något bättre än de jag har.

Svar på tråden BT-Veteraner