Inlägg från: TheD |Visa alla inlägg
  • TheD

    BT-Veteraner

    Tja!

    Vad mer har män när man äter kräftor? Jag vet att Chicita inte äter det goda från vattnet :p men andra som tittar in här kanske kan komma med förslag.

    Kräftor
    Räkor
    Baguette
    Ost
    Dryck

    Är det verkligen något mer. Snaps kan ni skippa att skriva :)

  • TheD

    Paj ska vi ha. Glömde skriva det. Soppa blir inte populärt här ;) maken och pappa rör det inte. Det är vi och mina föräldrar som ska träffas och äta kräftor nästa vecka så det är ingen större bjudning. Men det blir nog bra. Sen ska vi ha ngon efterrätt men den har jag bollat över till mamma att fundera ut.

    Meningen var att jag och maken skulle mysa framför tvn men han gick haha
    Får göra ett nytt försök.

  • TheD

    Mamma och pappa kommer med förslag och vi säger ja eller nej ;) Det blir knytis fast att vi alla är eniga om allt haha. Ja jag är Fru Kontroll! :p

  • TheD
    daniiel skrev 2012-08-02 08:48:50 följande:
    Och TheD, det är absolut inget fel med att vara Fru Kontroll, det är jag också! :P Hur ska man annars vara säker på att saker och ting blir gjorda? Och att de blir gjorda på rätt sätt haha
    EXAKT! :)
  • TheD
    Chicita skrev 2012-08-02 15:18:11 följande:
    Hehe jag kan ju inte låta bli att retas med dig bara Tungan ute
    :p
  • TheD

    Jag jobbar i tidningstryckeriets packsal (två olika tidningar beronde på vart det behövs folk) och kör ut tidningar. Är även danslärare och Zumbainstruktör. Kommer till hösten börja plugga till "Friskvårdskonsulent med Hälsoekonomisk inriktning" vilket känns jättebra då det är stpr efterfrågan på dessa folk. Personer som inte existerar egentligen så det känns super att vara den första "omgången" som pluggar detta för att minska sjukskrivningar och ta hand om folk på arbetsplatser - företag etc.

  • TheD
    daniiel skrev 2012-08-05 15:52:42 följande:
    Just ja, på tal om inget alls verkligen.. Jag har ett litet, gammalt sminkbord hemma som jag varken har plats för eller behov av. Det skulle må bra av en omgång färg. Nu tänkte jag sälja det, men vad fasiken kan man ta för ett sånt här? 50kr? 150kr? Stolen ingår inte.
    Naaa :)
  • TheD

    Idag har vi köpt en ny bil (ny från fabrik dvs) och kommer hämte den på fredag förhoppningsvis. Jag behöver bara skriva av mig lite irritation och jag vet att det egenligen inte är något att bli så ¨himla förbannad över som jag blev ;) :

    Vi gick i bilhallen och gick rakt till den bil vi hade valt ut via Internet och öppnade, provsatt osv. En säljare kommer och är trevlig och frågar om vi ill ha hjälp. Maken börjar prata för jag vet ärligt inte vad jag ska säga haha. Men grejen är att jag AVSKYR säljare speciellt dessa på stan ("Vad har du för mobil?")... Iaf, han var inte löjligtrevlig eller så heller. Sen gick vi in til hans kontor, maken sätter sig och jag står upp. Säljaren säger:"Damen får gärna sätta sig" jag:"Tack, jag står gärna". Sen var det en massa prat och aaahhh jag klarar inte av det! Gick ut till tvn för att se på OS i hästhoppning vilket för mig är 1000000 gånger mer intressant. Sen gick jag. Ut ur butiken. Maken ringer mig lite senare och frågar var jag är för vi ska provköra. Fine, jag kommer tillbaka och så ska säljaren visa hur man drar fram/bak stolen. Inom mig:"Är du helt jävla blåst??? Det är en bil!" Iaf maken skrev på papperen sen. Jag vet att från den här texten så finns det inget som visar varför jag skulle vara irriterad men jag har väldigt svårt för säljare. Maken vet det så han var tacksam att jag gick iväg för annars skulle jag öppna min mun och säga en massa saker och inte av den vänliga sorten.

    AAAAAAHHHHHHH!!!!! Tack, nu känns det lite bättre :)

  • TheD
    daniiel skrev 2012-08-06 22:02:27 följande:
    Haha jag känner igen det där och förstår. Jag är inte heller förtjust i säljare, alls! Nåja, även jag måste ju fråga vad det blev för bil? :)
    Renailt Clio Kombi III något blabla Tourer - 12. Kampanjpris. Drar lite vilket är prio1 då maken kommer pendla till mig där jag ska plugga plus att vi vill skaffa barn efter min utildning så då var det lika bra med en kombi ;) Silvergrå metallic. När jag satte mig i bilen och vände huvudet för att se på baksätet så kunde jag se våra barn :) Så det kändes helt rätt :) Även om vi inte är så förtjusta i det märket haha
Svar på tråden BT-Veteraner