• sofi 88

    Tips inför möhippa

    Mina vänner fixade möhippa för mig för en månad sen och den blev helt underbar. 
    Viktigast är som sagt att tänka på vad den blivande bruden tycker är roligt, det är ju trots allt henne som festen handlar om. Mina vänner hade tänkt till och dagen började med överraskningsfrukost som de bakat bröd och sånt själva till. Sen blev jag sminkad av en makeupartist som kom hem till mig. Därefter åkte hela tjejgänget iväg till en fotograf och tog massor av bilder, både porträtt på endast mig men även gruppbilder som var både spexiga och vackrare. Jättekul att ha sånna bilder sen med sina närmaste vänner. En av bilderna fick jag sen inramad till bröllopet. 

    Sen bastade och badade vi vilket också är en typisk grej som jag älskar att göra med mina vänner. Därefter middag med mina favortirätter och sen för att spexa till det hela lite kom en kvinna och körde sexleksaks försäljning.

    Så man kan mycket väl ha en liten pinsam aktivitet även på en lite prydare brud om man inte låter det ta över hela dagen. Att gå runt på stan och skämma ut sig och sälja kyssar osv känns lite gjort men det är ju olika, är bruden en sån person som gillar sånt så är det ju bara att köra på.

    Håll lite kontakt med hennes blivande make också för att få koll på lämpliga datum och vilka personer som han tror bruden vill ha med på en möhippa som du kanske inte känner till.

    Hoppas detta var lite till hjälp för dig! 

Svar på tråden Tips inför möhippa