• maxmamma

    Ofrivilligt möhippeslös?

    nu kommer jag att bli lynchad o hudflängd över min frågan:

    men varför förväntar man sig att bli hippad efter konstens alla regler?

    visst att det kan vara roligt och underhållande osv, och visst kan jag förstå till viss del att en del känner sig ledsen o besviken att inte få den uppmärksamheten

    men vanledning till att man gifter sig är väl för att  befästa det ultimata bandet mellan sig o sin partner?! det är väl det viktigaste, iaf för mig o min sambo.

    jag gifter mig inte inte för att bli  hippad o det är inte det som är den primära orsaken till giftermålet.

    jag tycker det är märkligt när folk förväntar sig hippningar osv bara för att de gifter sig, jag förväntar mig ingen hippning o blir jag hippad ja vad trevligt men inget mina vänner måste ordna bara för sakens skull.

    får man ingen hippning så finns det kanske ett skäl till varför inte oxå?!

    Lika som folk blir sur för att de inte får pengar o presenter när de gifter sig? Man gifter väl sig inte för att få presenter? är det det primära orsaken så  gifter man sig av fel anledning.

    jag förväntar mig inga presenter när jag gifter mig o kommer inte ens ge någon liten hint om presenter heller.

    bli hippad o svensexad o få presenter är väl bara en fin bonus om det  blir något med det men inget man kan ta förgivet eller förvänta sig för trots allt så giftermålet är väl nått som handlar om att befästa det ultimata bandet mellan sig o sin partner.... 

    ja ja alla är vi olika o tycker olika o reagerar olika detta var bara min egen reflektion över detta med hippning o svensexor etc etc.

     

Svar på tråden Ofrivilligt möhippeslös?