• Sirifisen

    Ofrivilligt möhippeslös?

    Jag ordnar mig egen möhippa. Känns lite sådär. Vi skulle ha en seperat fest för våra vänner då själva bröllopet bara är med familjen. Så jag utsåg en tjej till att vara min "tärna" och hålla i möhippan. Bara där var det ju tråkigt att själv utse ngn. Men sen när vi ställde in festen antog hon att det inte skulle vara ngn möhippa heller och ställde in den med. Så nu har jag bokat bord på restaurang med ett par väninnor och hoppas på drinkar. Men middagen betalar var och en för sig har jag tänkt. 

    Killen däremot ska bli "kidnappad" av sin bror nästa vecka för sin svensexa och jag är jätteavis på honom att han får en sådan kul svensexa medan jag aldrig skulle fått en möhippa.  

  • Sirifisen
    Brudiframtiden skrev 2012-07-21 13:53:59 följande:
    Hmm..fast egentligen är det kanske inte så konstigt? Tror nog inte folk tänker på att fixa hippa om de inte blir bjudna på bröllop faktiskt...
    Fast killens kompisar skulle inte komma på festen men är ändå med och arrangerar svensexan. Tycker inte hippan och festen har med varandra att göra. Skulle min väninna gifta sig och inte skulle ha fest skulle jag nog ändå dra ihop några tjejer för en myskväll med lite käk iaf. 
Svar på tråden Ofrivilligt möhippeslös?