• oh yeah

    Ofrivilligt möhippeslös?

    Hej, måste skriva av mig, trots att det nu nästan är 1 år efter att vi gift oss,


    men kan inte sluta tänka på att jag aldrig kommer att bli "hippad" (ja, för jag har ju inte tänkt att skilja och gifta mig igen.. ;) )


    Känner mig lite ledsen (och bitter..he he) över det faktum att ingen av de tjejkompisar som var bjudna orkade lyfta ett finger för mig. (som jag förstått i efterhand är det tydligen tärnans uppgift? men jag hade ingen)


    Själv skulle jag gärna fixat möhippa till var och en av dem, varesig jag var tärna eller inte. Är oftast alltid annars den som bjuder in till tjejkvällar, temafester och köper små presenter till jul eller andra tillfällen.


    En möhippa hade betytt väldigt mycket för mig, och var något jag såg fram emot och gick och tänkte på dagligen flera månader innan bröllopet, hade verkligen inte behövt vara något avancerat, tänk "bara" en inbjudan till fika- eller ute-kväll med gänget hade varit såå mysigt. men jag visste inte att jag i.s.f skulle få anordna det själv... :/

  • Svar på tråden Ofrivilligt möhippeslös?
  • oh yeah

    Hej, tack för era åsikter.


    Men neej, jag är varken sur eller ett offer..
    Älskar mina vänner och vi har träffats och haft kul precis som vanligt, men jag behövde skriva av mig, lufta mina tankar, därav mitt inlägg!


    Tycker det är svårt att ta upp ett sånt här ämne med tjejjerna, hur skulle det kunna låta?


    Känns konstigt att anordna sin egen "efterhippa", det räcker liksom med all bröllopsplanering före och efter..

  • oh yeah

    Hej, Vad gulligt av dig!
    Kul att du fick två hippor :)


    tågjäntan skrev 2012-07-21 13:56:08 följande:

    Ursäkta det tomma inlägget, men datorn strulade och ville inte sätta ner markören.


    Jag förstår dig. Det var min stora mardröm att jag inte skulle bli hippad. SEdan fick jag en "minihippa" (det var tre av mina klasskompisar som bestämde datum innan och så träffades bara vi fyra och hade en personlig och mysig kväll). Iofs hade jag varit nöjd med den första för den blev så personlig och bra, men sen fick jag en "riktig" hippa med utklädnad, ovisshet osv. av ett gäng andra kompisar.


    Jag vet inte hur jag ska råda dig i hur du upplever det idag. Men jag älskar att ta tag i saker och komma med ideer, så visste jag vem du var hade jag gärna i hemlighet ordnat en efterhippa för dig .


  • oh yeah

    Hej, vad tråkigt, speciellt som din man vart med och fixat för de andra...


    En hippa/sexa kan ju bli hur kul & mysig som helst, ett minne för livet för alla som är med,


    men lite snopet om man själv ska ta tag i det också, själva bröllopsplaneringen räcker och blir över..


    en dag med polarna skulle vara ett gott avbrott mitt i allt.


    Juni 2012 skrev 2012-07-22 00:35:08 följande:
    Varken jag eller maken fick någon hippa/sexa.

    I mitt fall var det ganska väntat, jag har inga tjejkompisar och de få killkompisar jag har bor antingen långt bort och/eller visste inte vad en möhippa var för nåt när jag hintade lite snyggt att det inte verkade bli nåt.

    Maken har ett stort kompisgäng där maken och de andra har gjort heldagars-sexor åt de andra i gänget som gift sig innan oss. Därför trodde vi att han skulle få en sexa, att de andra skulle återgälda sina egna sexor. Men icke.

    Att ha en egen efterhippa/sexa känns lite.... tja, jag vet inte. Ville de fira/uppmärksamma oss så hade de gjort det självmant tycker jag....?
Svar på tråden Ofrivilligt möhippeslös?